|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eti lastik gibi olduğundan kolay kolay çıkmıyor.. bazen yakalanan balığın ağzından yemi tekrar çıkarıp kullanabiliyosun
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hocam en baştta ellerine ve emeğine sağlık ben sülünezden daha cok kalamar veya sübye kullanmayı tercih ediyorum... çünkü sülünez acıkta 1 saat durunca cok kötü koku yapıyor ama kalamar ve sübyede böyle bişi yaşamadım o sebebten dolayı tercihim kalamar veya sübye...
![]()
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 11-02-2007 " tarihinde saat 16:41 itibariyle Emre tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Emre, hayatım İngilizce ile geçti, hem dilbilimini okudum, hem öğretmeni oldum, halen işimin 90% ı ingilizce ağırlıklı, buna rağmen Türkçe karakter kullanmaya özen gösteriyorum, bazen alışkanlıktan başaramıyorum, hatta yazdığım bir metni silip tekrar yazıyorum.
Hiçbir dilin birbirine üstünlüğü yoltur, her dil yeterince karmaşıktır. Gelişen internet ve kullanımı sonucunda son yıllarda yabancı karakterler kullanmak moda olmuş durumda, insanlar dükkan isimlerini de buna uyduruyor fakat bana hiç te yaratıcı gelmiyor. ve inan bana w kullanmak ta hiç sevimli gelmiyor. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Gerekli düzenlemeler yapılmıştır..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karadan Sübye Avı | Taygun KOCABIYIK | AT-ÇEK | 11 | 01-05-2012 22:50 |
kıyıdan kalamar ve sübye avı | yilmaz | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 09-11-2010 12:50 |
sübye hakkında | remzi | Tanışma | 5 | 02-09-2008 22:08 |
kalamar sübye | remzi | Tanışma | 1 | 30-08-2008 20:56 |
Sübye Kızartması | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 4 | 23-10-2005 02:22 |