![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun,tavuk göğsünü her tarafını iyice tuzla,yazın güneşte 2 gün tut kışın mutfakta uygun bir yerde ve mümkünse ince 2 mermer arasına koy ve suyunu iyice salsın,sonra yeniden tuzla ve ertesi gün için hazırdır toplam 3 günde şahane yem. yemin sert olması suyunun salmasına bağlı.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavuk ciğerini yem olarak deneyen varmı arkadaşlar | ozbakir | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 15 | 04-08-2011 13:11 |
Bu yemle ne yakalayabiliriz? | arm59 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 03-03-2008 06:34 |
S.a Manavgat ırmağında avlanan | inndark | TATLI SU AVI | 2 | 29-11-2007 13:16 |
canlı yemle yılan avlama | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 05-02-2007 17:07 |