|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Daha iyisi hepimizin başına. Valla, uskumru-kolyoz artık her ne iseler, beni hem tutma zevki hem de tat olarak, fazlasıyla memnun ettiler.Dün üşenmeden yaktım elektrikli mangalı balkonda, sonrası malum rakı eşliğinde, lüüp.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Klemİne SaĞlik Dostum,sankİ O Teknede Bende Vardim,nİce GÜzel Avlar,selam Ve Saygilar:d
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Çağatay ellrinize sağlık bu da güzel uskumru başladıysa tamam dır .oralar artık boş kalmaz.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çağatay zevkli geçmiş belli. ellerinize sağlık..
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Çağatay,takımları her zaman denemekte fayda vardır,netekim öylede olmuş....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() tebrikler imkansızlıklara rağmen iyi av olmuş.hele bide tedarikli olsaymışınız tam süper olacakmış
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla Adalar Etrafında Tekne ile Balık Avı | hasanova | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-09-2010 10:49 |
urla çeşmealtı ve adalar | aldatmaca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-06-2008 14:37 |
12.01.08 Urla Adalar Civari | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 16-01-2008 20:50 |
8 Aralık 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 15-12-2007 10:37 |
29 Ekim 2007 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 05-11-2007 08:41 |