|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 60 yıldır denize çıkan adamı deniz tuttuğunu gördüm ben. Biraz da kişinin o günkü durumuna bağlı olabiliyor...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar kesinlikle bu olay o an ki psikolojik, fizyolojik durumlada doğru orantılıdır. kullanılan ilaç yenilen yemek içilen sigara açlık vs. tüm bunlar etkiler. mertinde dediği gibi 60 yıllık balıkçıda hiç olmadığı halde bi bakmışsınız içi dışı çıkabilir. aşağıda verdiğim linkte bir bant var. ben bir tane edindim. gerçi kullanmaya hiç ihtiyaç duymadım ( ki sürekli olarak kabin tazyikli/tazyiksiz uçak-helikopter yolculuğu yapıyorum). ama kullananlar var. incelersiniz.
incelersinizcan teknik olarak çok güzel açıklamış emeği için teşekkür ederiz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 16-01-2007 " tarihinde saat 21:20 itibariyle igmsva tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginç bişey İlker abi, tek kullanımlık değil dimi..
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bi espri yapacam ama umarım yanlış anlamazsın İlker abi, balık vurunca bende ne nabız kalır ne tansiyon...
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eğer balıkçıda bulabilirsem alırım.. en güzeli de sürekli yanında bulundurabileceğin birşey.. Paylaştığınız için teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar beni de deniz sürekli tutmakta.ama ısrarla ilaç alıp denize çıkıyorum. yani biride bir binide bir benim için.
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() Bu mesaj en son " 01-02-2007 " tarihinde saat 22:37 itibariyle mercan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Madem konu deniz tutması üzerine benim bizzat şahit olduğum vakka şu izmitli bir ağbim bizim alanyaya gelip her sene 3 ay kam yaptığımız dönemlerde balıkta hic anlamadığı halde gide gele bunu da balığa götürdük balıkcılığa alıştırdık hastalığı bulaştırdık .sonraları hali vakti yerinde olduğu icin alanyadan daire aldı yerleşti lakin bide 4 metrelik bir fiber tekne aldı balığa hanımınıda götürüyordu kadın 50 yaşında hayatında balıkta tutmamış tekneye hic binmemiş kadını deniz tutuyo her defasında kadın perişan oda yetmiyo kadın dönelim dedikce bide arkadaştan azar işitiyo --şimdi balık vuruyo otur oturduğun yerde adamı hasta etme.Diye caresiz kadıncağız bir iki üc beş derken alıştı şimdi 7 metrelik antalya yapımı ayna kıc kamaralı tekne yaptırdı yine beraber cıkıyorlar ama bu sefer kadın bağrıyo bizim arkadaşa --ne bicim iğne bağlıyon işte koptu veya burada balık yok cek başka yere diyor ve hayretir kac defa onlarla balığa gittim inanın yengem arkadaştan daha fazla balık tutuyor herkeze selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi ben güldüm Allah'ta seni güldürsün...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır veya dip balıkları için??? | western222 | Savurma Dip Takımları | 24 | 08-10-2011 16:54 |
Ay Tutulması | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 02-03-2007 23:29 |
karadan-veya tekneyle | ADNAN | Organizasyonlar | 46 | 21-02-2007 20:28 |
Güneş tutulması ve deprem | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 30-10-2005 00:20 |