|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim mert
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Amin Tago Allah kimsenin başına vermesin...
Turgay Abi birşey değil ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık mert...ben de ilk defa duydum ve ne olduğunu cevabınla açıkça öğrendiğim bi bilgi oldu...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mert' in söylediklerine ek olarak TDK' nin sözlüğündeki açıklamalar:
çaparız isim, halk ağzında Farsça çep + r¥st 1 . İçinden çıkılamayacak kadar güç olan, karışık iş. 2 . denizcilik: Demir zincirlerinin birbirine dolaşıp karışması.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Madem denizciliğe girdik, ben de bir iki açıklama daha ekleyeyim. Aslında denizcilik dilinde çapariz her türlü karışma durumu için kullanılır. Örneğin iki yelkenlinin birbirine çapariz olması yelken donanımlarının birbiri ile karışması/çarpışması için kullanılır. Denizcilik dilinden de biz balıkçıların kullanımına geçmiştir. Örneğin oltaların çapariz olması gibi...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mertikom bu hafta teknede inşallah hiç çapariz olmayanzi...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Sis Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:50 |
Sel Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:48 |
GPS nedir ? | levrek | GPS | 16 | 17-03-2009 15:32 |
Ustalar bilgilerinizi bekliyorum | freediver | TATLI SU AVI | 6 | 28-05-2007 23:29 |