|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi ben güldüm Allah'ta seni güldürsün...
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi teşekkürler ..gerçekten çok güldük
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi Allah her balıkçıya böyle bir eş nasip etsin, ne diyeyim
![]() Güveeennnn duyuyor musun? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() İlker abicim gel sen izmire 1-2 tekneyle çıkalım bakalım uçmaya benziyor mu bu iş ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Güveni rahatsız etmeyin arkadaşlar o bu hafta sonu cok iyi bir birlikteliğin
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() vallahi ben usandım artık...o yüzden deniz tutması problemi olanlarla tekneyle balığa çıkmıyorum... eğer çıkmak zorundaysam önceden uyarıyorum... işin doğrusu tekneyle o kadar yol aldıktan sonra hele de balık çıkıyorsa geri dönmem valla...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Olmuyor be doğan bizimde kac defa başıma geldi balıkta cıksa dönüyorsun.birkeresinde avsallar diye bir yerde diş doktoru arkadaşımı aldım avın yarısında bana arkası dönük oturuyordu -Doktor şu yem tahtasını bir uzat dedim gördümki suratı tahta gibi bembeyaz hayırdırv ağbi bulantı varmı dedim yok bişi iyiyim dedi ama ben caktım manzarayı hemen sahile döndük arkadaş yürürken sallanıyordu sonra hanımıyla konuştum nasıl oldu diye iki gün işe gitmemiş yatmış cok kötü oluyorlar daha bunn gibi neler gördüm bir yassam roman olur.demek istediğim yüreğin el vermez selamlar arkadaşım.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() bu tekne tutmasından bende muzdaribim maalesef.ilk çıktığımda gerçekten çok kötü olmuştumçen son aliağa maceramızda da tuttu tekne ama önceki kadar değildi.aldığım ilaçlarında faydası oldu sanırım sağolsun onurum getirmişti yanında.ama kesinlikle sabah yenilen yemeğin çok önemi var.benim şahsi fikrim ne tıkabasa yenilmesi nede tamamen boş mideyle çıkılması.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır veya dip balıkları için??? | western222 | Savurma Dip Takımları | 24 | 08-10-2011 16:54 |
Ay Tutulması | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 02-03-2007 22:29 |
karadan-veya tekneyle | ADNAN | Organizasyonlar | 46 | 21-02-2007 19:28 |
Güneş tutulması ve deprem | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 30-10-2005 00:20 |