Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > ZIPKINLA SUALTI AVI

ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey.




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-01-2007, 22:23   #1
Cullinan
Çımacı
 
Cullinan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.01.07
Mesaj Sayısı: 54
Varsayılan

Teşekkürler Rauf Abi.
__________________

Kemal
Bodrum-1975
Cullinan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 16-01-2007, 23:35   #2
theimam35
Miço
 
Üyelik Tarihi: 28.11.06
Mesaj Sayısı: 121
Varsayılan

sağolasın rauf abi eline sağlık
theimam35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 08:52   #3
aganta borina borinata
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

rauf abi ellerine sağlık...oldukça net bi cevap olmuş...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 10:14   #4
CaTSiLeNcE
Kaptan
 
CaTSiLeNcE kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.12.06
Şehir: Antalya
Mesaj Sayısı: 281
Varsayılan

rauf abi teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için..
__________________
Ersen Yazıcı
1975
Antalya
Lersen@hotmail.com


""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır.""
CaTSiLeNcE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 10:58   #5
ramazanuçar
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

bilgiler için teşekkürler.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 13:51   #6
varior
Kaptan
 
varior kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 11.12.06
Şehir: Adana
Mesaj Sayısı: 474
Varsayılan

bazı avcı abilerimizden duyuyorum yılan balığı çok yağlı olduğu için ızgarada pişirilme esnasında yağı çok aktığından dolayı, sürekli soğuk suyla teması (suya batırıp çıkartma-ateşe koyma) gerekiyormuş, eğer sürekli ateş üstünde kalırsa ortada balık filan kalmazmış... teknik bir pişirme yöntemi.. ama çok lezzetli olduğu söyleniyor daha hiç yemedim..
__________________
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 14:49   #7
CaTSiLeNcE
Kaptan
 
CaTSiLeNcE kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.12.06
Şehir: Antalya
Mesaj Sayısı: 281
Varsayılan

evet gerçekten çok yağlı balık.. fazla yenildiği ızgarada olsa insanı mayıştırıyor.
ama lokum gibi eti var
__________________
Ersen Yazıcı
1975
Antalya
Lersen@hotmail.com


""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır.""
CaTSiLeNcE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 19:37   #8
turna
Kaptan
 
turna kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 12.02.06
Yaş: 77
Mesaj Sayısı: 955
Varsayılan

Rauf bey,verdiğiniz bilgiler çok güzel.İzmir e geldiğimde yılan balığına geceden bırakma yapıyoruz sabah topluyoruz,eve gelip kancaya takıp tulum soydunmu akşamı beklemekte çok zor oluyor.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK.

turna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 21:39   #9
Rauf
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

turgay yok hic bir yan etkisi veya zehirlenme konusu yok olmuyor vede hic duymadım belkide adamın demek istediği o kandaki bir şeyden dolayı acık yaraya teması orayı tahriş edebildiği şeklinde olabilir.mehmet bizde bir kac kere yaptık lakin bağzan su kaplunbağası gelip takılıyo veya sen gelinceye kadar birileri oltaya kalk gidelim!! demiş oluyo.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2007, 22:40   #10
theimam35
Miço
 
Üyelik Tarihi: 28.11.06
Mesaj Sayısı: 121
Varsayılan

o zaman bundan sonra denk geldimi affetmem rauf abi
theimam35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
herkese slm ve ilk soru shafak Tanışma 19 03-10-2007 23:46
Bir Soru - BLACK SHARK TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 13 18-05-2007 10:12
yeni üye ve soru mehmet Tanışma 13 17-04-2007 22:14
soru???:) Emre TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 5 14-02-2007 13:04
Soru vurgun Öneriler, Eleştriler, İstekler 10 13-02-2007 14:33


Saat 21:12.