|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler, gayet detaylı ve eğitici bir yazı olmuş, elinize sağlık...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ben şahsen ağır bir dille , akademik tarzda yazılmış yazılardaki bilgilerden daha çok;üyelerimizin bire bir deneyerek/yaşayarak edinmiş olduğu tecrübelere ait bilgileri içeren yazıları daha çok beğeniyorum.Bu yüzden senin yazmış olduğun yazıyı büyük bir dikkat ile okudum.ve yeni bir şeyler öğrenerek aynı zamanda da bildiğim bigileri tazelemiş oldum.Paylaşımın teşekkür ediyor ve ve ellerine sağlık diyorum...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler Çağatay,eh artık herkes bu anlatıma göre kolyoz-uskumru tutabilecek demektir...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çağtay abi harika bir yazı olmuş teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler gayet anlaşılır ve güzel bir paylaşım olmuş.yeni şeyler öğrenmek insanı heyecanlandırıyor.tecrübelerinizi bizlere aktarmaya devam ediniz lütfen.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() Sağolasın Çağatay kardeşim, valla benim için çok değerli bilgiler vermişsin. Olta atan ellerin dert görmesin
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
Bu balıklar GDO'suz.Çupra,Mercan,Uskumru,Palamut,Kolyoz,Kopes | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 16-11-2009 17:23 |
uskumru/kolyoz farkı | mufi | Deniz Balıkları | 9 | 24-10-2007 17:42 |
Kişisel Mükemmellik 1 | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 09-08-2007 18:27 |
Kişisel Mükemmellik 2 | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 09-08-2007 11:30 |