|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() rauf abi ellerine sağlık...oldukça net bi cevap olmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için..
__________________
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() bilgiler için teşekkürler.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bazı avcı abilerimizden duyuyorum yılan balığı çok yağlı olduğu için ızgarada pişirilme esnasında yağı çok aktığından dolayı, sürekli soğuk suyla teması (suya batırıp çıkartma-ateşe koyma) gerekiyormuş, eğer sürekli ateş üstünde kalırsa ortada balık filan kalmazmış... teknik bir pişirme yöntemi.. ama çok lezzetli olduğu söyleniyor daha hiç yemedim..
![]()
__________________
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet gerçekten çok yağlı balık.. fazla yenildiği ızgarada olsa insanı mayıştırıyor.
ama lokum gibi eti var
__________________
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Sizlere yılan balığı hakkında esasen bir avusturyalı türist ten 3 sene öğrendiğim bir özelliğini daha aktarayım bu arkadaşımız her sene alanya avsallar beldesindeki ince kum orman kampına otokaravanı ile gelir ve tatlı su avı yapardı deniz balıkcılığı pek yoktu bir gece benide alıp alara cayının bayağı ic taraflarına gittik yılan balığı yakalamak icin o gece benim oltaya bir metrelik ufak bir yılan vurdu kıyıya cektim arkadaş dediki elleme bak şimdi ne yapıcam dedi elindeki ucu y harfine benzer zıpkın ucunu balığın sidikliğinin bir parmak gerisine sapladı balık hareketsiz kaldı şaşirdım sordum nasıl oldu diye bu balıkların sinir merkezi buradadır burayı devreden cıkarınca balığın kıvrılması dönmesi biter dedi.ve ekledi eğer elinizde acık bir yaranız veya kesilmiş bir yeriniz varsa yılan balığının kanı kesinlikle acık veya kanayan yaraya temas etmesin zehirli demişti.selamlar her keze rastgele.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() abicim ben ikisinide görünce tırsıyorum bir an balıklığını unutup yılanlığı aklına gelir diye aman benden ikiside uzak dursun bilgiler için teşekkürler arkadaşlar...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf bey,verdiğiniz bilgiler çok güzel.İzmir e geldiğimde yılan balığına geceden bırakma yapıyoruz sabah topluyoruz,eve gelip kancaya takıp tulum soydunmu akşamı beklemekte çok zor oluyor.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() turgay yok hic bir yan etkisi veya zehirlenme konusu yok olmuyor vede hic duymadım belkide adamın demek istediği o kandaki bir şeyden dolayı acık yaraya teması orayı tahriş edebildiği şeklinde olabilir.mehmet bizde bir kac kere yaptık lakin bağzan su kaplunbağası gelip takılıyo veya sen gelinceye kadar birileri oltaya kalk gidelim!! demiş oluyo.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
yeni üye ve soru | mehmet | Tanışma | 13 | 17-04-2007 22:14 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |