|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tam anlamıyla "legend is back" olmuş.tebrik ederim
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() budur...tebrikler ishak abi...
havanın bozuk olması kötüymüş ama...soğuk bi gecenin insanı nasıl etkilediğini gayet iyi bilirim... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Buda kafadan kırık Uzm.Dr.Rastgele'nin herkeze klip çektikten sonra,bir ara kendidine de takılan 2 adet orta boy mercan'ı çekerkenki görüntüleri....
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim tebrikler abi....maşallah şeytanın bacağını çok fena kırmışsın...sanırım bizimle gelmemekle doğru bir karar almışsın abi...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Doğan'ım digital fotoğraf makinasının dili ingilizce ayarları hususunda hiç bir şey bilemiyorum.Nikon L-2 model.Sadece satıcının gösterdiği şekilde fotoğraf çekip,video çekebiliyorum.Halbuki satıcı bana bir sürü de ayar anlatmışdı.Yok gece çekimi,yok hareket eden cisimlerin çekimi...vs.Benim bunları anlayıp uygulayabilmem için bayağı biz zaman geçecektir....
Ayrıca seni yaşlı göstermiş demişssin...Abisi ister kabul edeyim ister kabul etmiyeyim yaş oldu artık 44...Sen 1974 doğumlusun... Kardeşim benim ,bakalım allahım sağlık ve sıhhat versin de sende o yaşlara gel de sende bizim gibi helva olmaya başlarsın... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() ishak abi tebrikler.sonunda şeytanda ne kol kalmış ne bacak.maşallah diyelimde nazar değmesin inşallah.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Uzman doktor ....aferim bre . bu zor şartlara kahramanca göğüs gererek bu balıkları almışsınız ..vay be..
afiyet ola.. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak abi kırmışsın şeytanın bacağını
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
13 Ocak Pazar günü bana katılmak isteyen?? | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 13-01-2008 16:57 |
02.06.2007 Cumartesi günü.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 36 | 31-10-2007 15:03 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
14.01.2007/pazar günü bakalım yine hüsran mı olacak ? | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 20-01-2007 17:05 |