|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Arkadaşlar, size komik gelebilir belki ama daha kıyıdan at-çek yapan hiç görmedim .Bu atçeklerin mevsimi varmıdır? yakalanma şansı olan balık cinslerinin, mevsimleride vardır mesela kiloluk hangi mevsimde çekilir
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi at-çekle kiloluğu her an yakalayabilirsin, çünkü hedef avcı balıklardır. Yani levrek, turna, akya, hatta lagos (ben tuttum valla
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi banada pek mantıklı gelmiyordu kıyıdan ama bir gözümün önünde 10 tane turna (baracuda)yakaladı biri.. ağzım açık kaldı valla..ertesi gün bende bir rapala aldım geldim aynı yerden 9 turna bir palamut aldım..Benim avladığım yerde eylül ekim kıyıdan güzel av veriyordu..Güneş batmaya yakın ve güneş doğmadan..ondan sonra kesti..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abicim sübye diye aratırsan forumda kardeşinin daha önceden yakaladığı sübye ve kalamarları görebilirsin hemide karadan
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() mert ,evet ya çanak kaledeki ler at çek ti yaa doğru bu at çek olayını bir gün denemeyı istiyorum bakalım kısmet ne zaman olur.(öğle olmadı böyle olmadı )belkide kiloluğu at-çekte bulurum .mert ama bu konuda yardım gerekecektabii..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar avı.. | Kamil ESEN | Kalamar-Sübye | 21 | 20-09-2011 13:59 |
kıyıdan kalamar ve sübye avı | yilmaz | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 09-11-2010 12:50 |
Kalamar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 13-12-2007 00:03 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Dev Kalamar | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 04-03-2007 22:15 |