|
Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu Üye olma, resim ve video yükleme gibi konularda yardımların bulunduğu bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() harikasın abicim eline sağlık hepimiz için gerekli sanırım teşekkürler...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi eline koluna sağlık çok güzel bir paylaşım.. Bende sabitlenmesi fikrinize katılıyorum, çünkü sürekli lazım oluyor..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim ellerin dert görmesin...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ishak abi ellerine sağlık...walla yakında sen hack yapacaksın...bak demedin de me
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Doğan'ım teşekkürler....Abisi sora sora ''bağdat bulunur ''derler ya.....Bende başda sen olmak üzere sora sora bir şeyler yapmaya çalışdım.Şimdi ki,merakım videolara yazı eklemek.Movimekar mı ne varya onla oluyormuş.İlle velakin benim foto makinası videoları MOV tarzında kaydettiği için yapamıyorum.İnşallah uğraşa uğraşa onu da öğreneceğim.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
ayrıca benim makinada mov uzantılı kaydediyor onunla ilgili bir program var seninle msn üzerinden bu konuyuda halledelim ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
mov dosyasını jpeg e çevirmek için msn den yardımcı olmaya çalışırım.... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim...en başta doğanın sonra senin sayende ilk video mu gönderdim...
Tabi videoyu çeken tagoma da çok teşekkür ederim... Bişey sorucam...movie maker dan yaptığımız slayt show larını da youtube a gönderebiliyormuyuz acaba...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Kardeşim video diyonda hani linki nerde bir seyredelim bakalım ilk flim çalışman nasıl olmuş başroldeki performansın falan
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dailymotion.com 'a üye olmak ve video yüklemek | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 13 | 09-06-2009 09:36 |
el yapimi rappala sitesi | switzerland | El Yapımı | 3 | 11-04-2009 18:33 |
Japon Balık Sitesi | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 22-01-2006 00:40 |