|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Valla Mehmet abi,ben iki adet en büyük boy siyah poşetlerden kullanmak zorunda kalıyorum teknemle çıktığımda.Tabi bu durum teknede bir şey bırakmayanlar için geçerlidir,emeğin için teşekkürler Mert,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() mert kardeşim bu gün hep sana yazıyorum . verdiğin bilgiler doğrudur ,bu belgeleri ve can yeleklerinin tamamlama işlerini sana bırakacağım, tabi bir teknem olursa haberin olsun
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() kardeşim teknede bir şeyi unutmuşun onuda ilave edelim sanırım en önemlileri bunlar ''ben ve tüm dostlarımız''
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() denizde çatışmayı önleme tüzüğü kitabı ne oluyo abicim.denizde çatışma çıkacağı zaman kitabı elimize alıp karşı tarafa sallayarak onu korkutuyoruz herhalde.oda korkup tüyüyomu.tekne alayım ilk işim o kitabı almak.
![]() Bu mesaj en son " 25-01-2007 " tarihinde saat 17:18 itibariyle theimam35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Mert ve ilker arkadaşlarım her ikinizede candan teşekkürler bu gün tekne donanımı satan siteleri gezerken iki sitede ilginc detaylara rastladım bu sitelerin o bölümlerini ekliyorum delamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] URL=http://imageshack.us] ![]() Ne kadar tezat bi durum yarın üşenmicem sahil korumaya gidip bu konunun gerceğini öğrenicem vereceği cevabı sizlerle paylaşmak üzere selamlar rastgele. Bu mesaj en son " 25-01-2007 " tarihinde saat 18:22 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör balıkçı | kjetlee | Tanışma | 11 | 29-08-2011 17:29 |
Fiber Teknelerin Bakımı Boyanması | RANGER_ | Tekne Bakımı ve Donanımı | 12 | 23-05-2010 13:23 |
Amatör Denizci Yönetmeliği | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 5 | 16-03-2010 11:18 |
Amatör Balıkçılık Kulübü | ahm@ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 03-04-2008 18:49 |
Amatör Balikcilarin Dikkatine | balıkcı omer | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 0 | 11-03-2008 12:28 |