|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel ben resimleri göremiyorum..sorun bende mi acaba
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar ne güzel bir macera olmuş, elinize sağlık.. ikinizinde anlatımına göre güzel bir gün geçirmişsiniz.. Taygun saatler olsun kardeşim.. yalnız hertarafını sarıp sarmalamışsın saçların gözükmüyor..
![]() ben resimleri gördüm, yenge güzel çekmiş eline sağlık.. yalnız link ölmüş, yenilenmesi lazım.. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() biri "flag as inappropriate" "uygunsuz" a basmış yendien yükledim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() iyi eğlen mişsiniz ama ben halka resim göremedim arıza bende mi ?
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu linke tıkla ve yüklenmesini bekle adnan abi biraz uzun sürüyor
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tagoooo...sihhatler olsun kardesim...abicim bence siz bile bile lades demissiniz...ama bu meret de boyle birsey iste...adama bile bile lades dedirtiyor cogu zaman...bu havaya ragmen yinede allahin sevdigi kullariymissiniz...bence baliklar gayet guzel kadesim...hele mirmira bayildim vallaha...ben bu hafta cezali oldugum icin gidemedim bir tarafa...
yazi icinde kusura bakmayin,kullandigim klavye sadece ingilizce karakter yaziyor...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |