Arkadaşlar, ben Kayseri'de yaşıyorum. Tabii tahmin edersiniz ki tatlı su balıkçılığı ile ilgileniyorum. Daha doğrusu öğrenme aşamasındayım. Doğanın giderek kirlenmesi ve balık tutarken pekçok kişinin zevk almaktan çok, fazla balık tutmak için her çareye baş vurmalarından şikayetçiyim. Kesinlikle olta dışında bir gereç kullanmıyorum. Amatör balıkçı belgem var. Özellikle Kızılırmak'da avlanmayı tercih ediyorum. Kuytu ve bakir bölgelerde, akıntısız ve ağaç kökleriyle kaplı kıyılar en sevdiğim av mekanlarıdır. Yalnız başıma avlanmayı, çok uzun süre oltada olabilecek bir hareketi izlemeyi seviyorum. Her türlü yem kullanır, çoğu kez bir sürü karışım yaparak yeni yemler üretmeyi severim. Forumdaki arkadaşların yazılarını büyük bir zevk ve ilgiyle okuyorum. Yeni üye olmama rağmen yaklaşık bir haftadır forumdaki yazıları takip etmekteyim. Özellikle olta yapımı ve yemler ile ilgili yazılar ilgimi çekiyor. Sanırım bu kadar kendini tanıtma yazısı yeterlidir. Özellikle Kızılırmağa kıyısı olan kentlerde amatör balıkçılığa ilgi duyan arkadaşların önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım, gelecekte iyi bir amatör balıkçı olduğuma inanırsam bildiklerimi de paylaşmak isterim.
Herkese saygılar...
|