|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
selamlar.
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 30-01-2007 " tarihinde saat 11:40 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail Abi şükret, onu da göremeyenler var
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi bu 2 balık için neler vermezdim ahh ahh
![]() birdahaki avın inşallah daha bereketli geçer abi
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() levreeeeeeeeek.....süper balıklar abi....birşey itiraf edeyim hani bazı yazılarımda ben daha acemiyim diyorum yaaa...ben daha hiç levrek tutmadım arkadaşlar...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() abicim ellerinize sağlık valla ağzımızın suyu akıyor bu fotoları gördükçe gözümüz gönlümüz açılıyor valla sağolun...
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ismail bey ben bu foruma yeni katıldım rastgele iyi balıklar yakalamışsın ben alanyadayım levrek yakalamak kolay degil çok az yakaladım bu gerçekten büyük zevk bol şanslar .1956 yavuz alanya
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bahsettiğin gibi levrek yakalamak karagöz ve çıpra yakalamak gibi kolay değil. yemli balıkçılıkta oltaya yemi takıp atar ve beklersin. önceleri el takımı atıp elimizde balık vurmasını beklerdık. şimdi kamışı dikiyoruz zili takıyoruz ve zilin çalmasını bekliyoruz. ama at-çek levrekçilikte ayakta ve durmadan atıp çekiyorsun.balıkta her yerde olmaz galiba balıkçılıkta başarılı olmanın ve balığı yakalayabilmenin olmazsa olmazlarından birisi de BULUNULMASI GEREKEN YERDE VE ZAMANDA ORADA BULUNMAKTAN geçıyor. ama herşeyden önce NASİP senin ve bütün arkadaşlarımın nasiplerinin açık olmasını ve gönüllerinde balıkları yakalamalarını diliyorum. ayrıca katılımcı olmanı da bekleriz. selamlar.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yavuz bey formmumuza hoş geldiniz katılımınızın devamını dilerim.tecrube ve önerilerinizi bekleriz .bende alanyada ikamet etmekteyim ne güzel aynı site ve şehirde olmak selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |