|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Erol,Gürkan,Doğan ve Onur arkadaşlarım beğendiğinize sevindim.Emekliye emekliye ilerlesem dahi,öğrenmenin yaşı yokdur,diyerek hala bir şeyler öğrenmeye ve öğrendiklerimi dostlar ile paylaşmak çok güzel bir duygu....
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak Abi senaryoyu kim yazdı. Görüntünün sonundaki "Allah kabul etsin" repliğine bittim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ishak bey mercanlar süper...
ondan da öte ortam süper... afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi teşekür bu gece artık rüyamda gorurum mercanları malum urfadayım mercanda yok denizde
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() başlığı görünce İshak abi yine balığa gitmiş dedim ama eski mesajmış..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi senden daha kapsamlı ve uzun metrajlı filmler bekliyoruz ve açıklamalı bari yaban tv ye gönderelim 1. filmle 2. arasındaki denizin durumu şansısınız yaver gitmiş tebrikler
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Malum, önümüz yaz....Nasip kısmet olursa bol bol balığa gideceğiz....
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() İshak ustamız bu işi biliyor benimde öğretmenim bir dakkalık telefon görüşmesi ile banada bu işi öğretti gercekten vidio cekimleri cok güzel ama iyi bir asistana ihtiyacın var bu arkadaşı yetiştir ağbi yoksa hep sen aksiyonun dışında kalıcaksın tıpkı benim gibi selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar ...yeni productor ümüz..bay.ishak
***************************************** İSBAL film sunar.....ının. ııııın..tatara tiiiii.. ....pek yakında... ![]() bu film bir ishak ballıca sunumudur... ![]() ******************************************** |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.04 ve 12.04 tarihli av raporlarım | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 16-04-2009 14:32 |
antalya kuzu avı videoları | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 09-03-2009 21:24 |
Ücretsiz Balık Avı Videoları | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 32 | 03-06-2008 22:02 |
youtube videoları (öneri) | aganta borina borinata | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 8 | 21-02-2007 15:36 |
You Tube videoları ekleme.. | varior | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 15-01-2007 13:33 |