|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Erol bir ekleme yapmak istiyorum bu tırıvırı denen illet kiloluk balıkları bile yakalayabiiyor.Tam bir baş belası...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() şu tırıvırı için hayır kampanyaları falan var onların bir resimini bulup siteye eklemeyi düşünüyorum bulan olursa bana iletsin lütfen
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu forumu şimdi daha çok sevdim. Demek ki bu tırıvırıyı benden başka da sevmeyen varmış. Kendimi şimdi daha iyi hissediyorum. Yazımda fazla sert yazmamıştım tırıvırı denen saçmalık hakkındaki fikirlerimi ama demek ki aklın yolu birmiş.
Hepinizi seviyorum...... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tago, yarın yollarım sana,kısada olsa Tırıvırı,
Genellikle 70 cm.x100 cm. ebadında ve çeşitli göz aralıklarında örülmüş ince misina ağdan yapılmış dikdörtgen bir perdenin ucuna takılmış kurşundan oluşuyor. Denizler ve İç sularda Amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen 2002/2004 av dönemine ait 35/2 numaralı sirkülerdeki Yasak ve Sınırlamalar Avlanma Vasıtaları bölümü Madde 9 un üçüncü paragrafında Olta ucuna ağ v.b. araçlar takılarak avcılık yapılması yasaktır denilerek kullanımı yasaklanmıştır. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Tago ,ekte Logoyu bulabilirsin,sevgiler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Sevgili Tago,logon hemen üsteki rar lı dosyanın içinde,sınavlar yoğun galiba
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() erol abi sitede komple yasak avcılık karşıtı bir bölüm oluşturmayı planlıyorum onun için eklemedim.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() Selam Tago,
seni sonuna kadar destekliyoruz,Dökümanlar bölümüne, (12 AĞUTOS 2004 TARİH VE 25551 SAYILI RESMİ GAZETE’DE YAYINLANMIŞTIR) DENİZLERDE VE İÇ SULARDA AMATÖR (SPORTİF) AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞINI DÜZENLEYEN 36/2 NUMARALI SİRKÜLER ini ekledim,sevgilerimle |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Suyun Iyileştirici Gücü | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 28-08-2007 10:13 |