|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Kardanda güzel balık resmi izlerim. Balığa gidemediğim için benim bakakaldığım resimleri sizlerle payşlaşmak istedim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adocum hatırlarsan en üstteki resimdeki balıkları biz tutmuştuk
![]() ![]() 2 çupranın olduğu resim İsmail üstadımızın çanakkaledeki maceralarından biri minekoplu resim bizim ilhan abinin avı eeeee sonuncu çupralar nerden geldi yoksa bizden habersiz karaburunda mı tuttun bunları ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Tago resimlerin nerden geldiğini biliyorumda kayıt etmişim izliyorum
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi bende balığa gidemezsem evde deli oluyorum.. Hemde plan program yapmışsan.. Malum hava şartları bugünlerde engelliyor.. Ancak bilgisayarda balık oyunu ile balık tutarak bu kederimi biraz olsun hafifletmeye çalışıyorum..
![]() ![]() sony playsation2 de bir balık oyunu var diye biliyorum, joistikleri titreşimli balık vurduğunda çektirme yapıyor.. Bundan bir tane edinmek lazım, boş günlerde iyi olur..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() savaş malum benim oğlanın rahatsızlığından dolayı ara vermek zorunda kaldım, kısmet mart ayının 15 inden sonra kara avı programları yaparız kısmet olursa
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah abi, önce sağlık diyorum.. Yaz gelsinde bizim maceralarda başlar inşallah.. Şimdilik arkadaşların maceralarını ilgiyle izliyorum, yazın site şenlenecek bence..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() arkadaşlar, 4. resim kasa içindekiler bence deniz sanılsın diye içine istavrit atmışlar.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() o da üreme adnan abicim:camoka:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
adnancım maalesef onlar havuz değil (4resim) bundan2 ay evveldi yanılmıyorsam sen dahil msn den konuşurken cıpralar daha gelmedi falan diye konuşuyordunuz bende size focalı bir balıkcı arkadaşım focada bunları yakalamış bana yolladı diye bu fotoğrafı yollamıştım.bunu yollıyan kişi focadan şevki avcı diye bir ağbim usta profosyenel bir balıkcıdır yeni focada tanımıyan yoktur onun cıpraları ciflikten alıp resmini cekiceğini hic sanmıyorum selamlar.sevgili kardeşim. |
|||
![]() |