|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ayıp ettin tagocum...
![]() benim bütün çocukluğum ve delikanlılık yıllarım atilla mahallesinde geçti...eşrefpaşanın en eskilerinden sayılırız ailecek... ![]() böyle efendi göründüğüme bakma....bir tarafım her zaman eşrefpaşalı olarak kalmıştır evelallah....diğer tarafı hiç sorma zaten....laf aramızda gürçeşme.... ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() her ne kadar Istanbulda uzun süre yaşamış olsam da çocukluğumu ,
okumayı çabuk sökmeyi Zagor , texas, Mister no, vb kitapları her gün bulabildiğim Dayko Gürçeşmede, ağaçlardan düşmey, tüftüf , tel sapanları buca & şirinyerde, kardeşliği, dostluğu, paylaşmayı , disiplini, Deniz lisesinde, hayati Istanbul da üniversitede, huzuru da Izmirde öğrendim |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() bence de daha dar sokaklar vardır ülkemizde, işin esprisi, adamlar oraya bir yaya ışığı koymus, reklamını yapmış ,dünyanın en dar sokağı demşiler, bir sürü para kazanıyorlar. Oysa biz baklavamıza, yoğurdumuza, dönerimize sahip çıkamıyoruz daha
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Seyyah oldum bu alemi gezerim diye bir şarkı var ya...senin durumda öyle.....
![]() Neden her hafta evde duramayıp da kendini dışarıya bir yerlere attığın anlaşıldı.... ![]() Amcam, çok güzel yerler gezmişsin....Allah içine sindirsin..... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel yeni fırsat bulup bakabildim. Gezmek güzel şey, keşke hep fırsat bulabilsek...
![]() |