|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçi uzak geçmiş portfolyom da yok ya....neyse artık...
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Bakıyorum Sevgili Adnan'ın açtığı eski defterleri bakarak avunma modasına sende uymuşsun.Onur'um gayet güzel anı fotoğrafları......Ben dün yaptığım slayt gösterisini Yuotube yüklemeyi beceremeyince tuttum ''Skyalbum'' diye bir şeye yükledim.Sitemizde de Anılar bölümüne yazdım...Dur bakayım yuo tube de yükleyebilecekmiyim.....
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yaşlılık alametleri bunlar yaşlılıııııık
![]() Dedemde hep eski günleri anlatır durur ![]() Abicim çok güzel kareler (gerçi bi çoğunu çeken benim ya neyse ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunlar reklam kokan hareketler abicim, balığa gidin yeni fotoğraf koyun
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zaman Da Levrek Avi | obivan | ANILAR | 2 | 26-09-2007 17:24 |
Geçmiş Geleceğin Aynasidir Derler Ya ! | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 21-06-2007 21:36 |
Geçmiş Olsun | rüzgar2 | SAĞLIK | 19 | 04-07-2006 17:25 |