|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() uzağa atma nın bir püf noktasıda daha öncede söylendiği gibi kamış ve kurşun uyumluluğudur bunu hallettikten sonra kamışımızı esnetebilmek önemlidir . ben 3.30 hassasiyeti 80-100 oln bir kamışta önden geriye daha sonra ileri salınımla kamışı esnetip öyle atıyorum oldukça da uzağa gidiyor .. bu arada bunu yaparken arkadaki malzemelere dikkatt.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar ben bir yönten ...... elinde imkanı olmayanlar için..
elindeki kamış eger güçlü ve uzaga atmaya elverişli değil ise . o zaman serum lastikten sapan ile kurşun bayagı uzaga atılabiliyor.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ne güzel anlatmışsın kısa ve öz olarak. teşekkürler.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
eeee abi atarken o iğnelerden nasıl kurtarıcaz elimizi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar derin bir konu bu bizim boğazda antreman yapmak lazım 50 kişi yanyana akıntı var salla 100-150 gr bende bu dertten muzdaribim herzaman istediğim atışı yapamıyorum kurşun kamışlar dengeli ,nette birzaman bir sitede atış teknikleri animasyonlu görmüştüm ama bulamıyorum
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhaba Dostlar, uzun bir aradan sonra yine buradayim. Aslinda surekli takipteyim, ancak islerin yogunlugunu tahmin edemezsiniz, kafamı kasiyacak zamanim yok derler ya iste ondan; bu vesile ile hepinizi saygi ile selamliyorum.
Rast geldim, oltayi uzaga atma meselesi; bu konuda bir cumle; Olta baligin oldugu yere dussun de, mesafe onemli degil ![]() Gecen hafta sonu Denizli'ye gittim memleketimde hasret gidermeye calistim; ama burnum deniz kokusu aradi (ne menem seydir anlamadim ![]() Onceki hafta Ildir'daydik, tutulan en buyuk balik 7-8 cm buyuklugunde(!) ot baligi idi; ha bu arada, bir deniz hiyarı, 4-5 tane de ince kollu deniz yildizi diyebilecegim bir seyler; Bu hafta sonu gider isem, kursun yerine bir balon (ruzgari yonune gore) baglayip karisik yemli 5-6 igneli takim denemeyi dusunuyorum. Bu arada, sapan konusu da gundeme geldi, uzaga atma sorununu ben de yasadigim icin, gecen yillarda denemistim; acayip ise yariyordu. Unutmusum hatirlattigi icin ustadima tesekkur ederim; Benden bu gunluk bu kadar, saglicakla kalin; selamlar
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kıyıdan uzağa sırtı?? | varior | Şamandıralı Takımlar | 43 | 27-12-2012 11:17 |
Kıyıdan Atmak İçin Acil Yardım | emiro | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 14-03-2008 16:39 |
başlangıç için | alpperr | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 31-01-2008 11:04 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |