|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Mertim profesörüm aynen katılıyorum
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() burda herkez cemre nin suya düşmesini bekliyor..ama mevsimsel bozukluklar ve dengesizlikler sanrım cemrenin suya düşüşünü geciktirebilir
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar.... İshak cım+Ersen cim+Mertcim+gökselcim. +Dogancım.güzel kardeşlerim..
ben sadece bu sene için şunu diyorum... herşey karışık. işin içinden çıkmak zor bence bu konuyu akademik bilgisi olan arkadaşımız varsa o çözer.. 1-her yıl mevsimler değişiyor.. 2-bu sene en azından benim yaşadıgım bölgede sular geçen seneye göre daha sıcak./ılık 3-o halde neden balıklar ortalıkta yok?? demekki içgüdüleri ile haret ediyor.. bu durumda balıkların iç güdüleri + mevsimsel değişiklikler in % lik etkileri ne kadar oranda hareket tarzını etkiliyor...20 yıl sonra yaşarsak iklimlerde değişim sonucu sular dahada ısınırsa . bu balıklar yine aynı davranışımı gösterecek.??? yoksa.??? garip bir duygular içindeyim yav. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi kişisel görüşüm şöyle:
Havaların sıcak gitmesi ağırlıklı olarak akın balıklarının gelişini etkiledi. Dikkat ederseniz bu yıl hiçbir yerden doğru düzgün bir akın çipurası ya da levreği haberi gelmedi. Bu balıklar sular soğumadığı için kuzey denizlerde kalmayı tercih etti sanırım, çünkü göçe zorlayacak bir durum olmadı. Onun dışında Ocak-Nisan arası dönemler zaten yılın balık açısından en kısır dönemleridir. Daha önce de dediğim gibi bazı balıklar yumurta dönemine girdiğinden, bazı balıklar da derin sulara göçtüğünden av bereketli olmaz. Yerli balıklar için de kişisel görüşüm bu yönde. Tabii ki bu konuda akademik bir eğitimim ya da araştırmam yok, bu yönde bizi aydınlatabilecek arkadaşlar varsa ben de çok memnun olurum balıkların yerini öğrenmekten ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() sardalya +hamsi olmuş 5 ytl , kasası 5 ytl idi sardalya +hamsinın .. yakında isparoz un kilosu olur 5 ytl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Her ne olursa olsun, yinede tek tük balık çıkıyor, şükretmek lazım.. Allah hiç yoktan saklasın.. Denizlerimizdeki, göllerimizde kirlilik, çevresel problemler, bu problemlerin getirdiği coğrafya-hava şartları böyle devam ederse hiç balık bulamayacağımız günlerde olabilir..
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() Bu mesaj en son " 15-02-2007 " tarihinde saat 18:01 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar! peki balıkların zeka seviyeleri artmış olabilirmi
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
balıkların zeka seviyelerinin artması sorun değil...ama tersi olmuşsa way başımıza... ![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Kizilirmak'ta Dev Balik | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 27-03-2006 06:06 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |
Yaz Başinda Bir Balik Avi | yasin bayrak | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 19-01-2006 20:08 |