|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlk fırsatta aynen senin tarifi uygulayacağım
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostum, ben de senin dediğine benzer birşey yaparım. Soğanları rendeler, suyunu süzerim. Sadece suyunda en az bir gece bekletirim balıkları. Fakat soğan suyuna, kekik, kırmızı biber ve zeytinyağı ile limon da katarım biraz. Ertesi gün bir süzgeçte süzerim. Sonra yeme de yanında ikamet et....
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek Izgara | gizer | Balık Yemekleri | 2 | 14-09-2006 20:09 |
Ahtapot Izgara | aserkansatı | Balık Yemekleri | 5 | 22-10-2005 05:50 |