|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() alanya ve serik ilçeleri arası enteresan bi bölgedir...her yıl buna benzer hortumlar oluşuyor buralarda...karaya çıkanlar seracılara büyük zararlar verebiliyorlar...hatta yanlış hatırlamıyorsam avsallar ve konaklı beldeleri tam yeri bu hortumların...
resmin sağındaki kayalıklarda olta atmıştım...üstü alanya kalesidir...(tabi resimdeki yer bahsettiğim yerse ![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 15-02-2007 " tarihinde saat 13:55 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bundan 3 4 ay önce bu hortumlardan birisi serik in belkıs köyünde maddi zarara yol açmış..birini ziyaret için gitmiştik bizimkilerle.. ve anlatılanlara göre fırtınadan herkes evin içine kaçmış.. ve biraz sonra çok gürültülü bir uğultu gelmiş bir kaç dakka sürmüş..hortum olduğunu sonra anlamışlar..
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Evet ersen doğrudur.doğan bu görüntü alanya kalesi doğu tarafı orada olta atanlar hala var şükürki bu hotumcuklar cok büyümüyor amerikadakilerle kıyaslarsan onların bebeği bile olmazlar .
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker cim ellerine sağlık ,uçak yolculuklarında hep düşünürüm şu bulutlara elim bir deysin yeter diye.
Abi üçüncü resimdeki kancalar dikkatimi çekti ,?
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() birkaç resim daha.........
![]() ![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 13:04 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker abi paylaştığın için teşekkürler, Bulutlarda gezmek bu olsa gerek..
![]() Rauf abi hortum var ve millet hiç istifini bozmuyor walla ben olsam tabanları yağlardım.. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Bu arada İlker arkadaşım;gerçekten çok etkileyici resimler.Teşekkür ederiz... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
her türlü balık malzemesi | nirvana | Malzeme Üreticileri | 21 | 21-08-2011 15:44 |
Havada bulut suda çöp | resat_beri | SAĞLIK | 0 | 21-09-2009 10:22 |
Bulut Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:45 |
Her türlü trol yasağı hakkında (madde:9) | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 14-07-2009 13:52 |