|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() rauf kaptan bu arada sanırım video uçmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi azminizi tebrik ederim.güzel av olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() benim ekledigimde de ayni sorun olusmustu, youtube da birseyler var.
Rauf abi afiyet olsun ne guzel baliklar |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Rauf kaptan. bereketli olsun.....İzmaritlerin maşallahı var.....Tavada nefis olurlar mubarekler........Çıtır çıtır........Afiyet ola...
![]() Rauf kaptan'ım youtube görüntünü seyredemedim....Göksel in hafta sonu görüntüsünü de seyredememişdim...Senin verdiğin link direkt ana sayfa gibi bir ekrana yönlendiriyor.... Sen ve Göksel kardeşim, hangi isim ile yüklediğinizi yazarsanız, SEARCH(ara-bul) kısmından bulabiliriz kanaatindeyim... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize sağlık, Afiyet olsun Rauf abi.. Anladığım kadarıyla Akdeniz bereketlenmeye başladı, bu hafta gitmek lazım..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım harika balıklar mırmır mercan siznarit eh daha ne olsun
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Savaş bu hafta hava musait olursa git hareket başladı kaliba trakonya baya güzel poz verdi ama bu onun son pozuydu.akşam beşe doğru biraz yağmur atmaya başlamıştı bizde dönüyorduk sonra kesti durduk bi yarım saat daha salladık. Bu mesaj en son " 20-02-2007 " tarihinde saat 23:58 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf abi güzel balıklar biz burada lodosdan sert poyrazdan çıkamıyoruz rastgele
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ishak ustam daha evvel calışmıyordu yukarıdaki butona tıkladım bekledim sonra resme tıkladım göstermeye başladı daha sonraları bir kac defa bu sefer direk sayfaya gittim calışıyor bir de sen dene calışıyor umarım bu butona tıklamakmı lazım acaba.selemlar |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() muvaffak, mustafa ve onur arkadaşlarım bu hafta burada hereket başladı darısı izmirli arkadaşlarada raST GELİR İNŞALLAH.herkeze selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hafif dalgalı deniz :) | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 20 | 05-02-2010 00:37 |
2 şubat çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-04-2008 19:14 |
23 şubat akşam lüferleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 21-03-2008 15:16 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |