|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() abi brak kamışıiki kez balık yakala kamışla tekrar el oltasına dönersin sen...
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Adnancım benim teknem olsa ..kullanacagım kamış 2 parçalı 50/100 en fazla 2,5 metre boyunda olur . ki ben yıllarca istanbulda bu kamışı kullandım
1-2 parçalı içi dolgu kamış daha sağlamdır. 2-50/100 olması dipten ve derinden gelen balık iri olursa kamışa fazla yük binmez.(kurşun agırlıgınıda eklersek) 3-2,5 m boyunda olması tekne içinde elinde tutarken fazla zorluk çıkartmaz. birde makina olarak derinlere olta indireceksen 50 numara (makarası dar/derin.yani longcast olmıyan) makinalardan olabilir devri düşük olsun ki kuvvetli olsun mesela bulabilsen1/3,5 gibi devirde kolay gelsin |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() muvaffak abi bilgiler için teşşekkürler, bizim faruk bana 3-4 tip olta gösterdi tavsiyeleri ni beğendim mantıklı açıklamalar da anlattı sanırım beni kafaya aldı
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Adnan abi bir örnek vermek istiyorum ona göre sen düşün,
son aldığım kamış Virax bir kamış, 3mt 12 lira, ona bir de ufak makine aldım o da 12 milyon lira, son gittiğim 2 avda da hep bu oltayla yakaladım, Tagoya da hep söylerim. Bu tabiiki düşük bir konfigürasyon, prta halli bir olta maximum 100 ytl ye çıkar. Kıyıdan avlanmak için 3 mt den az önermem . Fiyatları ve de ağırlıkları da ayarlayarak 2 takım yaparsın kendine |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abicim bu konuda sana katılıyorum kamışın boyu 3 metre olması kıyıdan av için idaeal bir ölçü makina olayı ise birazcık maddi duruma bakıyor... herkesin tercihi farklı olabilir... saygılarla
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() arkadaşlar bütün bunları okuduktan sonra biraz bilgi sahibi oldum, ama çağlar avda faruk arkadaşın ve da tavsiyesiyle erol ve haldun da onay verince bana sadece parayı vermek kaldı
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
av bayiliği hakkında bilgisi olan | zayyy | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-08-2010 00:46 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
antalyada kıyı balıkçılığı yerler hakkında bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 23-12-2008 19:32 |
bilgisi olanlar?? | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 20-03-2007 15:33 |
bilgisi olan varmı? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-11-2006 19:10 |