|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Türkçenin kullanılması hakkındaki yorumlarınıza tamamen katılıyorum...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğukan şimdilik çift lastik falan hiç uğraşma zaten sanırım bursada çift lastiğe ihtiyaç olacak kadar görüş mesafesi bulamayacaksın. Yaşında biraz ufakmış bu spora ufak yaşta başlamak çok büyük avantaj şimdilik 75 lik bir zıpkın işini görür ilk avın herkesin olduğu gibi kefal olur büyük ihtimalle
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Doğukan, sorularını ard arda sıralamadan önce, internette gezin bir sürü kaynak var. Gençliğinin aceleciliği ile hemen cevap istiyorsun, sakın ola ki bu acelecilikle hemen dalayım edeyim havalarına girme. Tedbiri ve deneyimlerinin önerilerini her zaman dikkate al.
Ozan Yıldırım gibi bu işe yıllarını vermiş, organizasyonlar yapmış , herkese öğütler vermiş gencecik sırım gibi delikanlının başına gelenleri bir araştır bakalım. Nice olgun dalgıç basit hatalar yüzünden hayatlarını kaybettiler. Bu spor çok tehlikelidir, denizle dalga olmaz. Önce araştır, yavaş yavaş ilerle , zıpkın seçiminde de biraz araştırma yapsaydın cevap beklemeye gerek kalmazdı zira zıpkınla alakası olmayan ben bile 20 dakika harcasam gerekli bilgilere ulaşırdım. Bunlar 1 kulağından girip öbüründen çıkmasın kardeşim. |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buradaki bilgileri okuyup anladıktan sonra hangi zıpkın, hangi malzeme soruların daha netlik kazanır. "Ben elime zıpkın alıp suda gezeceğim" diyorsan git en ucuzundan bir zıpkın al. Ama "ben gerçek bir sualtı avcısı olmak istiyorum" diyorsan önce benim dediklerime bak, sonra konuşalım. Ayrıca yeni başlıyorsan senin için çift lastik tamamen gereksiz olur. Zıpkın botu olarak da 75 ile sadece taşaltı yaparsın, açıktaki balığa atman zor olur. Kullanımı zor gelmezse 90 iyidir diyorum. Ama bunun üstüne gidip bir zıpkın alman için söylemedim, önce dediklerimi bir oku...
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() doğukan bence önce yüzmeyi iyice bi öğren... ardından dalma konusunda biraz eğitim al... sonra zıpkınla balık avı konusunu bi araştır... zira balığı nerede nasıl bulacağını iyi bilmelisin...yoksa akşama kadar dolan dur bişey avlayamazsın...
aramıza hoşgeldin... rastgelsin.. |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler cevaplarınız için.sanırım nasıl okuyacağımı ogrendım galiba.uyarılarınızı dikkate alıcam.saygılarla
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi açıklamaların için teşekkür ederim.sağolasın
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yardım | azizoran | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 05-02-2010 16:38 |
Eğer kabul ederseniz? | Tenor | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 06-12-2008 21:56 |
Benide kabul ederseniz sevinirim | selçukdinç | Tanışma | 5 | 30-09-2008 20:45 |
selam arkadaşlar bu balıklar ne balığıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim | oteldev | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-02-2008 20:52 |
yardım | yakup | Akvaryum | 17 | 12-09-2007 02:20 |