|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() erol abi..umarım hava tutulmayı izlememize muhalefet etmez...bilgi için teşekkürler...
hani şu solar - lunar (solunar) teorisinin balık davranışlarını etkilediği söylendiği gibi ay ve güneş tutulmalarının da bi etkisi olduğuna yönelik bi söylenti varmıdır acaba... ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() bilgi için teşekkürler bir daha 5 yıl sonra olacaksa izlemek lazım
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Erol abicim bilgi için teşekkürler, ben de ufak bir hatırlatma yapayım,
Forumda Türkçe karakter kullanmak için o kadar çaba harcıyorum ki inanınız, şimdiye kadar hiç yazmamışım meğerse, hepimiz dikkat edelim ki ben de alışkanlıklarımdan kurtulayım, bu nedenle ps (post scriptum) değil, not, ek, bilgi vs yazmayı öneririm. Son zamanlarda değiştirmeye çalıştığım bir alışkanlık ta Turkey değil Türkiye yazmak |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi ellerine sağlık, o saatte uyanık olursam izlerim inşallah
![]() Göksel sana da katılıyorum Türkçe konusunda...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol abicim çok teşekkürler paylaşım için...o tarihte muhtemelen ben ayvalık cunda da olucam...romantik bir ortamda hava muhalefeti de olmazsa seyrine doyum olmucak inşallah....belki birkaç at-çek denemesi de yapabilirsem deymeyin keyfime...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler erol abi, c.tesi akşamı balkonda olacağım, kaçırılmayacak bir manzara. bu arada ishak abinin bahsettiği belgesel türündeki ödüllü yapım imparatorun yolculuğu ;pazar akşamı saat 20.00 de atv'deymiş. saygılar
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol hocam teşekkür ederiz umarım hava izlemek için güzel olur.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz Veya Araç Tutulması | Bir Dost | SAĞLIK | 35 | 01-08-2007 11:32 |
Güneş tutulması ve deprem | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 30-10-2005 00:20 |