|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() abicim bak şimdi Akbük te birçok mera var, benim son 2 dir gittiğim yer Kazıklı koyu, Akbük'ün içinden yaklaşık 10-12 km gitmen lazım, tam tarif istiyorsan mailini söyle göndereyim prensip kararı artık forumda nokta tarifi yapmıyorum.Bunun yanında Saplı ada, Fransız tatil köyü, balık çiftlikleri gibi yerler de var.
Yemci Zeynel Narlıderede,Narlıderede 2. inönü otobüslerinin (305numara ) döndüğü sapak var orayı geçiyorsunuz (duvarda Atatürk resimleri var ışıklı) oradan 500 metre ileride sag tarafta ufak bir agacın üstünde bir ışık görünceksiniz hatta karsısında benzin istasyonu var (Mutlu Bilvar'dan alıntıdır) . Tam benzincinin karşısında Zeynel. Önceden telefon edip rastgelsin.com internet sitesinden aradığını mutlaka söyle, yemini ayırır, forumda telefon numarası var. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() o lidakileri saplı adadan aldım fransız tatil köyü önünde 5 saat boş bekledim olimpos-1945@hotmail.com
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gökselim çok üzüldüm kaçırmış olduğun levreği öyle bir anlatmışsınki, tüm duyguların yazına yansımış inan okurken o heyecanını, sinirini, hüznünü aynen hissettim. kısmet kardeşim artık bir dahaki sefere demekten başka bir şey kalmamış......
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Nisan Didim Akbük | serif35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 30-09-2009 07:43 |
4 Mart Akbük | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 30-08-2008 14:56 |
26 mayıs akbük | çupra | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 17-06-2007 23:30 |
06-07 nisan Akbük | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 09-04-2007 13:25 |
17 Subat /Akbük raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 25 | 22-02-2007 17:32 |