|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() cevatcim daha öncedeki mesajımda yazmıştım ama sonra nedense cümleyi sildim. Her meranın özellikleri vardır, kazıklı için yazmıştım o cümleyi, Fransız tatil köyü önü de öyledir, belli saatler arasında mırmır için gitmek gerekir
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel yazdıklarını okurken öyle heyecanlandım ki sanki o anı sizinle yaşadım ..
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ersen inan o yorgunluk ve uykusuzlıkla o kadar yazdım, hatta sonradan çok şey geldi aklıma sabah okuyunca.
Kefallerin iri kolyozların zıplamalarını görmeliydiniz sanki yeni yakalanmış ağdan çıkmış balıklar küpeştede zıplıyor, şaka gibi .. balıklar zıplıyor levrekler su yapıyor bizim oltalarda tık yok. Gene birader boş dönmedi 2 çipura 4 lidaki aldı. Sübye resmen kolum kadardı. Belki bir sebep te mamunların kötü olmasıydı. Herkes pazar balığa çıkıyor diye Ctesi hava biraz nahoşsa çıkmıyorlar mamuna. Ölü mamunlarla anca bu kadar. 2 hafta önce misinayı yıkamak için makinadan sökmüş kalama yı da söküp merdivenlere koymuştum, ya misafirin çocuğu aldı ya da annem merdivenleri yıkarken attı. Eğer o kapak olsa ben de ayarı çekip freni de açsaydım o levreği çekebilirdim. herşey deneyim |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel tagoyada söyledim belki biliyorsun akbükün içinde bir malzemeci var her zaman canlı mamun var hergün oluyormu diye teyid ettirdim hergün canlı var dedi bir hanım işletiyor eczanenin yanı, bardak 2.5 ytl
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() biliyorum ama ben 2 ctesi kontrol ettim orayı hep kapalıydı, hatta sonra bir balıkçının evine gittik yem sormak için o da balığa çıkmıştı. Belki yaza doğru devamlı oluyordur
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mail için teşekkürler bu hafta bir aksilik olmazise geleceğim belki tanışma fırsatıda buluruz oralarda tekne olayına girdinmi göksel
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() ben tekneden avlanmam, kıyı avını seviyorum ama dün ufak kayıklarla avlanan bir sürüinsan vardı, kendi tekneleri anladığım kadarıyla
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sen bitirdin balığı biz boş döndük ertesi gün
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() burada da aynı kovalamacalar başlamış... yumurtlama döneminde olan levrekler nisan ayının başından itiberen özellikle kuvvetli lodos fırtınalarının ardından gelen poyrazla birlikte buralarda daha agresif hareket ederler... acısu, kum ve iri kayaların olduğu bölgeler, dalyanların ağızlarında oldukça iyi av verecekler... ay ışığı olmayan gecelerde özellikle yukarıda yazdığım alanlarda aydınlatılmış yerlerde daha çok balık avlanacaktır...
kaçan levrek için senin adına üzüldüm göksel...ama kritik bi kaçış olmuş...yumurta dökmemişse yerinde bi hareket olmuş ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Nisan Didim Akbük | serif35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 30-09-2009 07:43 |
4 Mart Akbük | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 30-08-2008 14:56 |
26 mayıs akbük | çupra | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 17-06-2007 23:30 |
06-07 nisan Akbük | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 09-04-2007 13:25 |
17 Subat /Akbük raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 25 | 22-02-2007 17:32 |