|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() valla ben vidionun yarısını anca seyredebildim lanet olsun.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() vahşetin böylesini görülmemiş bence.videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu.bu olayı şiddetle kınıyorum.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() çok caniice bişi bu ya ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İzledim gerçekten çok kötü paylaşım için sağolun
saygılar
Emre Alçı 01/02/1997 buca/İZMİR Bu mesaj en son " 04-06-2008 " tarihinde saat 12:03 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu hayvanlara işkence yapan kansızlara lanet ediyorum ah vah yerine bişeyler yapmak gerek bu ne biçim insanlık protesto ediyorum hiç bi şey yapmayacaksak bunların ta atasını diyorum
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Avlanmak Ayri, ÖldÜrmek Ayri. Bu Adamlarin YaptiĞiysa İŞkenceyle ÖldÜrmek. Hangİ Irktan,medenİyetten OlduĞu Farketmez İnsan İnsandir. Bİr Canliyi Ne AmaÇla Olursa Olsun Bu Şekİlde ÖldÜrmekse O Toplumun Kendİ Sadİst Duygularini Tatmİnİdİr.bİzİ İnsan Yapan Şey Duygularimizdir,forumu Okuyan Hangİ ArkadaŞim Yemek İÇİn Veya Para İÇİn Bİr Canliyi Bu Şekİlde ÖldÜrÜr.
Yunuslarda Besİn Zİncİrİnİn Bİr Halkasi Olabİlİr Ama ÖldÜrÜlme Şeklİne KarŞiyim. Şİddetle Kiniyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar bence olay çok üzücü ama. Bu olayların benzeri yıllardır bizde var. trol avcılığı.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Japonya da bunlar ticari balıkcılar,kaçak iş yapmıyorlar,bunları ekmek parası,bizdeki kurban sahnelerini tv de hiş izlemedikmi?=hiç fark varmı?ayrıca yunus balığının ekolojik açıdan köpek balıklarından daha tehlikeli olduğunu biliyormusunuz?gidin bir mezbahaneyede sığırlar nasıl kesiliyor görün bakalım.
Bana göre abartmamak lazım.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kültürler arası fark ı anlamanızı rica edeceğim. Bizde yenen ama dünyada bazılarının yemediği şeyler olduğunuda unutmayın. Atalarımız at yerlerdi acaba size sunsam yermiydiniz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 31 | 06-04-2010 07:12 |
Denizlerde ki Gemileri Canlı Canlı İzleyin (Haritadan) | Taygun KOCABIYIK | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 12 | 22-02-2010 19:40 |
Buna da şükür. | çeşme35 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 12-05-2008 11:18 |
Yorumsuz Bir Video İzleyin | cevat2 | Videolar | 7 | 20-02-2007 18:01 |
Buna da şükür..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 02-10-2006 17:48 |