|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Amasya Uluköy Barajı...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Baraj
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
yakaladığım sazanların toplamı (1 kg dan ağır olanlar) 8 tane, şu anda ömerli barajında sadece israil sazanı tutabiliyorum. bıktırdılar beni bu sazanlar. Uluköy barajı gibi verimli bir avlak olsa istanbulda orda yatacam artık ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() İstanbulda oturuyosun heralde sana 1 kaç aydınlatıcı bilgi veriyim !
1 . Sazlıbosna gölü - Hadımköyde 2 . Büyükçekmece gölü - bahşeyiş köyü 5kg ve üstü yayın için ideal bi alan ! Eğer gitmeye karar verirsen ben sana oranın avlanma yollarını ve yolunu anlatırım ! ![]() Bu mesaj en son " 16-09-2005 " tarihinde saat 21:20 itibariyle niXiz tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok sevinirim ben sadece ömerliye takılıp kalmışım...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptan merhaba boilinin tarifini yazarmısın.
star/ankara |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Çok farklı boili tarifleri var Star.Bizim yaptığımızın tarifini veririm elbette ama Oğuzdan izin almam lazım...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptan bu boili denen balık yemi daha çok avrupada kullanıldığını öğrendim yaklaşık 40 yıldır kullanılan bir teknikmiş. Kaynağı sorarsan uydu kanalları arasında Chasse Peche inanın bu kanalı seyrederken bütün dünyayla ilişkim kesiliyor. Hep merak ediyordum misket gibi renkli renkli şeyler nasıl yapılır nerede bulunur ülkemizde bulunurmu diye internette küçük bir gezinti yaptığımda birkaç tarif gördüm merak ettiğim aynı tarif üzerinemi yapıyorsunuz.
Paylaşmak güzel şey. STAR/ANKARA |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suda yaşıyan canlılar | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 13-10-2007 21:38 |
tuzlu suda balık... | lambukas | Balık Yemekleri | 1 | 04-07-2007 20:56 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |
Tatlı Suda Yayın Avcılığı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 30-12-2005 02:00 |
Suda Boğulmalar | Bir Dost | SAĞLIK | 1 | 09-11-2005 12:44 |