![]() |
#11 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Savaş kardeş avlanmayı düşündüğün sistemin sonuçlarını çok merak ediyorum, inşallah güzel balık resimleri görürüz.
Bu sistem birazda riskli ne balık çıkacağı konusunda bir yorum yapamam ama üstsu ve ortasu balıkları yakalanınca iğnelerin dolaşma olasılığı çok yüksek bu durumda yakalanan balığın kaçma şansıda artar. Yinede şansın bol olsun Savaş kardeş umarım seni mutlu edecek balıklar yakalarsın. RASTGELSİN
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşım ratgele yaptığın sistemin ve tuttuğun balıkların fotolarını bekliyoruz..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Miço ![]()
|
![]() Böyle bişeymi Doğan'cım geçenlerde buna benzer bi mevzu olmuştuda o zaman indirmiştim.
BÜTÜN RENKLER AYNI HIZLA KİRLENİYORDU, BİRİNCİLİĞİ BEYAZA VERDİLER. Erdal KESKİN İZMİR & 1970 Bu mesaj en son " 14-03-2007 " tarihinde saat 18:59 itibariyle lidaki tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Miço ![]()
|
![]() Üffffff bi fotoraf eklemeyi beceremedim.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese fikirleri konusunda teşekkürler, umarım rüzgar o gün istediğimiz yönde olur, çünkü bu sistemi kesin deneyeceğim.. hatta malzemeleri bile hazırladım, belki 1000 mt olmazda 500-600 metre ileriye olur, birde şu çöp poşeti olayı kafama takıldı onuda deneyebilirim ama 200 metreden fazla gideceğini sanmıyorum.. Hatay bize yakın ama hiç bunu duymadım, burda duyuyorum.. okuyorum yani..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan yapmak istediğimiz sırtı olayını maalesef bu seferlik yapamadık... çünkü deniz şartları aşağıda fotoğraflarını göreceğiniz gibi izin vermedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() bi dahaki sefere savaş... bi de sanırım bundan sonra poyrazı gündüz vakti bulman zor olacak düşündüğün sekilde avlanman için... avlandığın yer sanırım çok sığ... bu yüzden rüzgardan daha çok etkilenmişsiniz... havanın çok sert olmamasına rağmen bu tür yerlerde kum dalgalardan dolayı çok fazla dağılır balık bu kumlardan rahatsız olarak kaçar... biraz çakıllı kayalık bi yer bulabilseydiniz sanırım daha şanslı olurdunuz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben Doğan'a pek katılmıyorum, bu şekil bir ortam aslında levrek gibi avcı balıklar için ideal av ortamı oluyor. Ama kısmette balık olmayınca yapacak birşey yok
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kıyıdan rapala | kont56 | AT-ÇEK | 25 | 18-04-2012 12:45 |
Oltayi Uzağa Atmak Için... | aserkansatı | Surf | 40 | 04-11-2011 21:23 |
7 Aralık Sırtı | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 27-10-2011 13:45 |
izmir de kıyıdan av | izmirli_35 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 28-01-2011 18:16 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |