|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan sirküler ayırmıyor tekne veyahut kara diye aynı kıriterler geçerli şimdi s.g. miço kağıdı yan.sön. can yel. kontrol ediyormuş çok sıkı bende bunu anlamıyorum şimdi plakalı teknede amatör olta atamıyor herhalde,plakasız amatör teknede de kişi sayısı na göre yine atamıyorsun kiralamak istedim geçen hafta ist.da herkes tırsmış şimdi kiralıklla balık tutamıyacakmıyız bilenler bir açıklasın lütfen beyler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bu konuda bildiklerimi yazayım amatör balıkcılar 1-ağ dökemez 2-paragat dökemez 3-balık satamaz4- teknesinde parayla kişileri taşıyamaz.ne yapabilir 1-capari yapabilir 2-kıbrıs oltası atabilir ve tabiki olta balıkcılığı yapabilir yani paragat cok oltalı bir takımdır yasaktır ama capari cok oltalı olaması paragat ile aynı sayılmaz birde dip oltaları veya olta takımları na 6 iğne ile sınırlama getirilmiştir o kadar.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Teşekkürler Rauf abi,
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyide rauf abi biz sana misafir geldik 3 kişi bizi balığa çıkardın senin tekne liman kağıdında kişi sayısı varmı bunu s.g soruyormu farzet 4 kişi avlanıyoruz alanyada amatör balıkçı belgesini taşımak zorundada değiliz benim merak ettiğim konu bu bir arkadaşın teknesine binerken sayıya bakmak lazımmış tekne kağıdında 2 yazıyorsa avlanamıyormuşsun 3 kişi ,5.5mt altında ise ne tür belge lazım tekne için
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Cevat abi, bir ara Foçada balıkçı tekneleri ile gezi tekneleri arasında bir sorun olmuştu bu konuda, profesyönel balıkçı teknesi para ile amatör balıkçı taşıyamaz fakat SG gelir de sorarsa, bu benim ahbabım , eşim dostum deyince karışmadıklarını okumuştum. Aynı şekilde gezi teknesi lisansı bulunan tekneler de balıkçılık turları düzenleyemez diye , balıkçı tekneleri karşı çıkmıştı, sonuçta ne oldu bilemiyorum
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Konuyu tam anlamamışım yukarda benim teknenin özel tekne belgesinde belirttiği üzere dört kişi taşıyacağı belirttilmiş sürücü dahil(azami) birde bu belgenin arkasında yazılı teccisat bölümü var buna göre eğer ben im teknede dört kişi bulunursa o zaman 4 tane can yeleği bulundurma mecburiyeti vardır birde ışıklı 20 metre salvolu can simidi.diğer bulundurulması gerekli şeyleri yazmıyorum .bu yazdıklarım sadece teknedeki insanlarla ilgili bölüm merak edenlere duyurulur. |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar konu başlığına göre katılımcı olayı gercekten bir sorun bu her yer için gecerli sitenizin muhabbeti güzel elimden geldiğince katılımcı olmaya çalışıyorum herkese rastgele
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() Katılımdan dolayı hepinize teşşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Göllerimiz hakkında | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 27-02-2008 21:58 |
katılım Üzerine!! | Rauf | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-08-2007 10:04 |
Bursa'dan yeni katılım | denizler prensi | Tanışma | 15 | 17-05-2007 19:04 |
4 kişi 1 katılım | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 09-10-2006 12:59 |
İmg problemi hakkında | rüzgar2 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 24-12-2005 02:35 |