|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakancım açıklamalar için çok teşekkürler...Sanırım Doğan bu işin üstesinden gelir ve yakın zamanda deneme haberlerini alırız...
Yalçın abi paylaşım için teşekkürler...fiber parçanın üzerinde derecelerdekine benzer çizikler gördüm sanırım...fiberi kurşunun içine ısıtarak mı geçiriyorsun...bu parçayı nereden temin edebiliriz...yani tam olarak neyden bozma bu fiber...sanırım kolay kırılan ya da çatlayan bir parça olmasa gerek... bir de kurşuna 100-150 gr demişsin...hazırı varmı yoksa satılıyormu...zira bizim buralarda ben 75 gr dan ağır gezer kurşun bulamadım...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Resimlerini gördüğüm bu takılmayan kurşunu yapmak zor değil yanlız bilemediğim icin soruyorum fiber denizde yüzme vasfına sahipmi sahipse o zaman öğle fiber boruyu nerede bulabiz kamışlarda kullanılan fiber borulardan bağzıları balıkcılık malzemesi satılan yerlerde var ama resimdeki şeffaf eğer pilastik borudan olursa ki bunu bulmak daha kolay o zaman istediğiniz ağırlıkta o tip kurşunlar piyasada var sadece deliğini pilastik borunun capı kadar büyütüp ve boruyu şeffaf celik yapıştırıcı ile yapıştırmak zor olmaz.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kurşunlar | HALDUN YALIMLI | Kurşunlarla İlgili Herşey | 6 | 07-06-2011 07:18 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:21 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:15 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:11 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 16:58 |