|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() geçmiş olsun ayrıldıgına sevindim herhalde sıra bize gelecek
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ayrıldığınıza çok sevindim zaten size yakışmıyordu yeni hayatınızda mutluluklar dilerim rastgele
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok sevindim geçmiş olsun.darısı başıma.bakalım ben ne zaman kurtulabilecem 5 numaradan?zaten olur olmaz zıpkın olayına giricem
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hüsnü bey geçmiş olsun ve hayırlı olsun....
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hüsnü bey demekki bundan sonra balıkların gerçek boyutlarını aracısız görebileceksin. hayırlı ve geçmiş olsun...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Ah birde ben,cesaret edip güvenebilsem....Ameliyat sonrası olabilecek komplikasyonlardan çekiniyorum....
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() askeri liseyi kazanmışım muayenelere giricem, babam dedi gel şu gözlerine baktıralım ne olur ne olmaz, benim sağ gözde 0.25 astigmat çıkmaz mı . Neyse gittik askeri hastaneye , muayeneye girdim, komutanım dedim yalan yok sağ gözümde 0.25 astigmat var , dur dedi bakalım , neyse bu sorun değil dedi, miyop hipermetrop olsa elerdim.
Biz herşeyi geçtik okula başladık, 1 ay kamp, kamp sonrası İngilziceden muafiyet sınavını verdik sınavları verdik 33 kişi, indik Lise 1. sınıfa . 1 hafta falan ya geçti ya geçmedi, bu 33 kişiden 3 ü şişe camı dibi gibi gözlükleri çıkardılar takmaya başladılar . Heyallahım dedim ben de ne üzülmüşüm. Gözlerim hala değişmedi , sağ gözüm 0.25 astigmat , geçmiş olsun abicim |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü arkadaşım gecmiş olsun selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun, Allah bir daha birleştirmesin
![]()
![]() |