|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Sparus aurata....Çipura.....Mendik.....Alyanak....Lidaki. .......ismine ne derseniz deyin....Başka b a l ı k tanımam........ ![]() Velhasıl güzel bir bahar gününde, dost ortamında bol fikir bomdardımanı ve paylaşımının olduğu ''fincanda pişmiş'' kahveler eşliğinde bir söyleşi oldu... Ha bu arada da uygun olanlar için hemen bir tekne ile av organizasyonu yapıldı.Bakalım giden arkadaşlarımızın raporları ne yönde olacak... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() bir Allahın kulu da " yahu göksel şu kemerinde asılı olan nedir " diye sormadı, sorsalar ben de makinayı yanımda getirdiğimi hatırlar 1,2 resim çekerdim.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() resimlemek değil sayın dostlar oraya gelip o ortamı koklamak,sıcaklığı yaşamak gerek her seferinde ayrı biz haz bambaşka bir keyif alıyorum kendimce umarım bu tad haytımızın sonuna kadar hatta cocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olup ve devam eder...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar bu güzel toplantı sonrası taktikler ve mera paylaşımı olmuş anlaşılan hani pazar raporları ,kimse balığa çıkmadımı
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() resimleyelim ki gelemeyenler de zevk alsın, gelmiş kadar olsun,
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eveeet....toplantımız benim açımdan oldukça doyurucu ve kazançlıydı...hem fikir hem malzeme alışverişi açısından...en başta muvaffak abime kendi şamandıralarını bana hediye ettiği ve de göksele kahveler için çok teşekkür ederim...en kısa zamanda muvaffak abimizinde olduğu yeni bir av organizasyonu(tatlı su)yapmaya karar verdik bu arada...bu hafta sonu malzeme alımı konusunda da kendimle gurur duyuyorum...sadece 2 kurşunla paçayı sıyırdım arkadaşlar...
![]() ![]() Gelelim pazar günkü av maceramıza...pazar günü çeşmealtında tekneyle avlanmak üzere ben + adnan abi + mert + tago birlikte gittik...ama bu konuyla ilgili konu başlığını açmak ve günün haberlerini vermek günün en kral balıklarını tutan kişi olan tago'ya düşer diye düşünüyorum... Saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben katılamadım ne yazık ki ama muhabbetin çok güzel olduğuna eminim
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Evet Onur um aynı duyguları paylaşıyorum.. bu arada şunu diyecek özellikle 1963 dogumluları toplayıp .. sazan+zargana+kefal+ gibi kayda deymez balıkları
tutmak için Zoraki götüreceğiz... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cumartesi toplanalım | mufi | Organizasyonlar | 22 | 03-08-2007 23:54 |
cumartesi çaglar | mufi | Organizasyonlar | 13 | 15-07-2007 13:22 |
cumartesi çağlar önü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-06-2007 17:54 |