![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hüsnü bey geçmiş olsun ve hayırlı olsun....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hüsnü bey demekki bundan sonra balıkların gerçek boyutlarını aracısız görebileceksin. hayırlı ve geçmiş olsun...
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Ah birde ben,cesaret edip güvenebilsem....Ameliyat sonrası olabilecek komplikasyonlardan çekiniyorum....
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() askeri liseyi kazanmışım muayenelere giricem, babam dedi gel şu gözlerine baktıralım ne olur ne olmaz, benim sağ gözde 0.25 astigmat çıkmaz mı . Neyse gittik askeri hastaneye , muayeneye girdim, komutanım dedim yalan yok sağ gözümde 0.25 astigmat var , dur dedi bakalım , neyse bu sorun değil dedi, miyop hipermetrop olsa elerdim.
Biz herşeyi geçtik okula başladık, 1 ay kamp, kamp sonrası İngilziceden muafiyet sınavını verdik sınavları verdik 33 kişi, indik Lise 1. sınıfa . 1 hafta falan ya geçti ya geçmedi, bu 33 kişiden 3 ü şişe camı dibi gibi gözlükleri çıkardılar takmaya başladılar . Heyallahım dedim ben de ne üzülmüşüm. Gözlerim hala değişmedi , sağ gözüm 0.25 astigmat , geçmiş olsun abicim |
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü arkadaşım gecmiş olsun selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun, Allah bir daha birleştirmesin
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü hocam ben aslında ter türlü tekiki ve muayeneyi yaptırmıştım.İşte çizilecek olan yüzeyin kalınlığı filan....Ve % 100 başarı sağlanır diyede bilgi filan almışdım.Her ne ise sonradan vazgeçmişdim.Bakalım hayırlısı....
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Hocam bir tanıdığım yaptırdı istanbul'da ama o 15 gün kırmızı gözlü gezdi. laserden bir gün sonra karşılaştık şaşırdı. bu kadar hızlı iyileşmesine gözlerimin. sanırım teknolojik bir fark var. Ayrıca nasıl yapıldığını gösteren bir video kaydı var onu sana gönderebilirim.
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Oltacı
|
![]() Alıntı:
aaa üzüldüm bak derken camlarınızdan ayrıldığınızı anlayınca seviniverdimmm geçmiş olsum mercan kardeş 22 yıl az uzun değil arada bir vefakar olunda takınn bari ![]()
![]() |