![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() eleştiren burnu 2 derinlik haritası...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Organizatör
|
![]() Kardeşim güvn sen bir harikasın ne zaman istersen karaburuna kaçarız.
![]()
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güveeen, bırak derinlik haritalarını balık haritalarından haber ver, kuruduk balıksızlıktan
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#37 | ||
Guest
|
![]() karburundan birkaç foto....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] karaburun büyük ada [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bodrum koyu astoria otel yanı ( sargoz havasını yakalayanların uğrak yerlerinden biri yavaştan poyrazda başlamış balıkçı bayanlar yerlerini almışlar buranın sürekli avcılarından hava nasıl olursa olsun daha doğrusu poyraz nasıl olursa olsun hiç yılmadan olta attıklarını gördüm yaş ortalamasıda yaklasık 40-50 arasındadır sanırım) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bodrum koyu hava lojmanları önü [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yayla köye cıkacak olursanız dikkat edin bunlardan 10'larca var.... Bu mesaj en son " 20-04-2007 " tarihinde saat 14:13 itibariyle Güven ÖZYELDAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#38 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Harika fotolar, teşekkürler Güven........
İnşallah vakit bulabilirsem bir kaç tanıtıcı resimde ben atıcam....
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
köydekı ahmet ve mehmet abımın yengesının evı yanı 42 numara bana aittir .bırhaylı senedır artık sarpıncıklıyım derım izmirde fakat sizi cıkaramadım kımlerdensınız.bu sıtedede karaburunla ilgili yazılara hayran olmamak elde degıl ,olurda karsılasırsak lutfen bu yazıyı hatırlatın lütfen saygılar. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun Yeniliman Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 09-10-2008 19:29 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 22:19 |
11.12.2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-12-2006 22:08 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-11-2006 00:28 |