|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() abicim utançtan yazamadılar galiba raporu kimse
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yiğidin malı meydanda beyler...ama pazar günün en güzel balığını ve de teknede tek kalamar çeken zat-ı muhteremin rapor yazması gerektiğini düşündüğüm için konuyu ben başlatmadım...hele bi tagocum konuyu açsın diyecem ama gıyabımızda zaten açılmış durumda
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok kardeşim rapor mapor, deli etmeyin adamı. Balık vardı da biz mi tutmadık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Allah Allah.. ilk kez böyle bir rapor görüyorum ..
balık tutanlar ortada yok???? balıga gitmeyenler merakta... saat olmuş pazartesinin saat 17,30 u millet kapı/duvar.. beyler eger dün makinam saglıklı çalışsa idi akşamdan heberi aktaracaktım.. olmadı bugün kendi raporumu yazdım...özür diliyorum.. lütfen sorumlu oldugumuzu bilelim ve raporları pazartesi en geç saat 10 .00 da verelim. yaaa..cık..cık.. ![]() ![]() ![]() ![]() efendim?? nerede kalmıştık.. tık dahi yokmuydu? bir kayabalıgı ? bir lapin? parmak kadar ispari?..nerde..?? ne olursan ol yinede gel... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Rapor nerde rapoooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.: deli:
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() alooooooo herkes birbirinin üstüne atıyor, mert rapor mapor yok diyor, onur tagoya pas atıyor, tagodan ses çıkmıyor...... hışşşşşşşş ne işşşşşşşş
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
4 Mart Akbük | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 30-08-2008 14:56 |
23 Mart çeşmealti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 28-03-2008 09:19 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |
04, mart cumartesi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 05-03-2007 09:48 |