|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bilgiler için teşekkür ederim Uzaman kardeş
Linux için şunu söyleye bilirim. (gerçi bilinde bu) Kesinlikle Geleceğin işletim sistemi..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rica ederim üstad. Ama benim gayem bir konudaki haklılığımı tescil ettirmekten ziyade sizlerin de desteğiyle forumumuzda bir başlık açtırmaktı.
Cümlelerinizin arasından cımbızla çekerek linux'un geleceğin işletim sistemi olduğu gerçeğini yazdığınızı görüyor, bundan yarı yarıya mutlu yarı yarıya da mutsuz oluyorum. mutlu olduğum yan cümle gerçeği söylüyor. Mutsuz olduğum yan ise sanki "biz gelecekte yaşamıyoruz. Bugün de bize windows yeter kendini zorlama" tarzıydı. Acaba ben mi yanılıyorum yoksa bu ifadede gizli bir yan mı var? ![]() Selamlar.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gizli bir yan yok kesinlikle...
ülkemizde linux kullanımı gün geçtikçe artacak ama öncelikle bilgisayar kullanan ev kullanıcıların Pc bilgilerinin artması gerekiyor. Nasılmı bilgisayarı halan evine dekorasyon olarak, elindeki bilgisayarı sadece yazı yazmak veya internete girmek için kullanan kişiler var bu kişileri kesinlikle yadırgamıyorum çünkü işleri bu. anlatmak istediğim ev kullanıcılarına sen linux, solarix, unix işletim sistemlerinde bahasetmeye çalışırsan ilgilenmiyeceklerdir nedeni ise onların Windows sistemleri var çok kullanılan ve internet aracılığı veya bir yakınına sorarak istediği sorunu çözebilecekler. linux tam olarak bir standarta oturursa ozaman kullanımı çok daha yaygınlaşacaktır. 10 larca çeşit linux çekirdeği mevcut bular çok kafa karıştırıyor. IBM ve HP linux geliştirmeciliğini üstlenmiş durumdalar. önümüzdeki yıllarda bu fark edilecektir. Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() linux 'un bir standarda oturmadığı fikri çok afaki geliyor bana dostum. Linux aynı diğer işletim sistemi gibi version (biz buna dağıtım diyoruz) bazında farklılık gösterir hepsi bu.
Ev kullanıcılarının bilgisayarı dekoratif bir eşya görmeleri fikrine de katılıyorum ama bu linux'un bir zaafı değil, insanlarımızın bir aczidir. Neredeyse tuvalete kadar giren televizyon yerine bilgisayarın konulması tbii ki zaman alacaktır ama diğer işletim sistemi sadece kötü bir alışkanlıktır. Bırakılabilir. Yeter ki gereken iradeyi gösterebilelim... Daha öte bir görüş, bir balıkçılık forumunda neden balık tutma yolları dışında ileri teknoloji konuşulmasın? Konuşursak bizi ayıplayacaklar kimler? Diğer işletim sistemini savunanlar mı? Saygılarımla... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bence teknolojinin de konuşulduğu bir forum olmamızda bir sakınca yok.Buna linux köşesiyle başlıyabiliriz.Zaten üzerine yorumlar da başladı.İlgi görmesinden ziyade konu hakkında bilgilenmemize de yarar.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok sağol değerli dostum. Olumlu bir görüş okumak sevindirdi beni. Umarım bu köşenin oluşmasında sizin büyük katkınız olacaktır.
Eğer bu köşe oluşursa, bilin ki "özgür yazılım uğruna çalışanlar" alt başlığında sizin de adınız geçecektir. Teşekkürler büyük kaptanım.... Saygılarımla.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben kendi kanaitimi söyledim. Bir balıkçılık formunda olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Buna karar verecek olanlarda yine bizleriz eğer. Linux bölümü açılırsa desteklerim tabiki. Linux hakkında bilgi almak için yüzlerce hatta binlerce forum var Bari bu forumu teknoloji ile kirletmiyelim. burası doğal kalsın. Yazdıklarım önyargılı olabilir nedeni ise yaptığım iş bilgi sistemleri . gününüm çoğu teknoloji ile geçiyor ve burda açıkçası bunları görmek istemediğimden bu şekilde düşünüyorum... O zaman Windows sistemleri odasıda açalım derim. onun da hakkını savunacaklar vardır elbet. sonra burasıda bir çöplüğe döner. Balıkçılık Deniz doğa ile işletim sistemlerini bağdaştıramıyorum.. Saygılarımla.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satıyorum Bölümü Kuralları (Lütfen Okuyunuz) | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 15 | 12-06-2012 07:45 |
Deniz Avı (Tekneden) Bölümü Fihristi | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 05-03-2011 14:10 |
Deniz Avı (KARADAN) Bölümü FİHRİSTİ | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 20 | 06-08-2007 11:48 |
Akvaryum bölümü. | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 15-07-2006 08:47 |
Yemler bölümü... | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 11-07-2006 14:08 |