|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() hayırlı olsun ishak abi...umarım kısa zamanda herşey gönlünce olur...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hayırlı olsun. Ben de düşünüyorum. Sorulara şöyle bir baktım da çalışacak bir kitap lazım? Nereden nasıl hangi kitap alınır bir fikri olan var mı?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet esasında almak lazım rauf abi yalnızca sorulan soru ve cevaplarmı var yoksa denizcilik hakkında açıklamalarda mevcutmu bu arada prf.atilla alpbaz ın balıkçılık hakkında bir kitabı var siteden içeriğini okudum bayağı kapsamlı okuyan varmı 25 ytl av markette faydalı ise alalım
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() ishak hocam hayırlı olsun..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() ishak abi hayırlı olsun..kazasız belasız bol balıklı günlerde kullanabilmen dileğiyle.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() ishak abi hayırlı olsun..kazasız belasız bol balıklı günlerde kullanabilmen dileğiyle.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
Sans dileyin baliga gidiyorum... | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 10-06-2007 23:37 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |