Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > TATLI SU AVI

TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey.




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 24-03-2007, 12:58   #1
balıkçısofi
Oltacı
 
Üyelik Tarihi: 28.11.06
Mesaj Sayısı: 36
Varsayılan

biryerden okumuştum kuşbaşı yada biraz daha büyük parçalar halinde sığır etini 1-2 gün ağzı kapalı kavanoz içinde bekletildikten sonra bu etler müthiş kokuyormuş.öyleki ben bunu yaptım ve bu kokuyu şuan hala hissedebiliyorumyayın bu kokuyu çok uzaklardan alabiliyormuş.bende et aldım ve etleri beklettim.oltalara takıp suya attım.herhalde o bölgedeki bütün balıklar orayı terk etmiş olmalıki birtane balık yakalayamadık.
balıkçısofi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yem konusunda acil yardım... madrix Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 5 18-11-2009 09:49
Tekneden balık avı konusunda yardım murcey DENİZ AVI (TEKNEDEN) 2 08-05-2008 07:37
Mesajlara resim ekleme konusunda yardım polmurat Öneriler, Eleştriler, İstekler 1 18-03-2008 22:23
kullanılacak takım konusunda yardım batu AT-ÇEK 2 04-10-2007 10:35
palet konusunda lütfen yardım theimam35 ZIPKINLA SUALTI AVI 12 16-03-2007 11:40


Saat 21:25.