|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() biryerden okumuştum kuşbaşı yada biraz daha büyük parçalar halinde sığır etini 1-2 gün ağzı kapalı kavanoz içinde bekletildikten sonra bu etler müthiş kokuyormuş.öyleki ben bunu yaptım ve bu kokuyu şuan hala hissedebiliyorum
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yem konusunda acil yardım... | madrix | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 18-11-2009 09:49 |
Tekneden balık avı konusunda yardım | murcey | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 08-05-2008 07:37 |
Mesajlara resim ekleme konusunda yardım | polmurat | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 1 | 18-03-2008 22:23 |
kullanılacak takım konusunda yardım | batu | AT-ÇEK | 2 | 04-10-2007 10:35 |
palet konusunda lütfen yardım | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 16-03-2007 11:40 |