|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() işte bizim basınımızın içler acısı durumu.
tüm arkadaşlara katılıyorum ve cani gönülden yuuuuhhhhhhhhhh diyorum. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ohh icim rahatladı acaba bu konuyu yazmakla iyimi ediyorum diye düşünmedim değil meğer aynı derten muzdarip ne kadar arkadaşım varmış ne diyelim inşallah bir gün doğru şeyleri yaparlar selamlar ve rastgelsin doslar.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bu konuda konuşulacak/yazılacak o kadar çok şey varki...
yanlız bu sadece bizim derdimiz değil.. tüm dünya ülkelerinde aynı.. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Helaaaaaaaaaaaaaaal.....
![]() ![]() ![]() Yunan basını elinden gelse takımlarının hezimetini ve de kendi taraftarlarının kendi takımlarını yuhalamalarını dünya alem görmesin diye maç yayınını kesmediler ya ben ona şükrediyorum...ATV maçı naklen verdi ama sanırım kameralar Yunanlılara aitti ya da kameralar bizimdi ama hepsinin başında Yunanlı bekçi vardı ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Onurcum kameralar bizim değil yunan televizyon yayını onun icin serzenişte bulunuyorum adamlar enayimi bizim gibi her bişeyi gösterecek dedil verecek UEFA ya.Ben almanyada calıştığım zamanlarda öyleydi alman tv kanalları katiyyen eksra böyle şeyleri göstermez yanlız top hareket halinde iken bir olay olursa o görünür.
|
||
![]() |