|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() ya ismail abi belki senin oltayla 8 kg. lık bi sinarit yakaladı...sana da kendi oltasıyla yakaladığı 4 kg. lık sinariti getirdi...
![]() ![]() şaka bi yana özellikle balık konusunda pek rastlanan bi durum değil galiba...en azından ben tanık olmadım... tebrikler... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() İsmail hocam, çok güzel bir konuya deyinmişsin.Dürüstlük-sadakat-güvenirlilik-sözünün eri olmak...vs...Ne güzel değerler....Ama malesef günümüzde artık bu tür değerlere pek önem veren kalmadı gibi bir şey.....Artık insanlar (afedersiniz.)''Binmeyeceği eşeğe ot vermemek '' derler ya;işte o konuma doğru gider hale geldiler....
Her zaman söylemişimdir....Arkadaş çok bulunur ama ''dost'' zor bulunur...İşte onun için allah hepimize dost tadında arkadaşlar nasip etsin.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi aslında sen o arkadaşa iyilik yapmışsın, ben de olsam o 4 kiloluk sinariti çekme zevkini yaşadıktan sonra gözüm balığı görmezdi
![]() ![]() ![]() Ama yine de tebrik ediyorum davranışı ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |