|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhaba,
Dun de soyledigim gibi ay sonu olmasi nedeniyle biraz daha rahatim ve sitemizi takip edebiliyorum. Sorularima cevap veren tum dostlarima da tesekkur ederim. Cevaplariniz akabinde, uzaga gonderme isini sapan ile yapmanin daha mantiklii olabilecegini goruyorum. Bunun yanisira, eger bu hafta sonu hava iyi giderse, hem sapan hem de (ruzgara gore) balon ile uzaga gondermeyi deneyecegim; hatta is yerindeki bazi arkadaslar "sen bunu cocuk oyununa cevirdin" ve hatta "o kadar baliga gidiyorsun, elin hep boş" deseler bile, sonucta zevk alma meselesi degil mi?! O denizin karaya vurusu, o ses ahengi, tıkırtılar, baligin vurusunu bekleme; off ne bicim bi zevk bulmusum kendime diye dusunuyorum bazen. Ama iki hafta sonu denizden uzak kaldigimda burnum o tuzlu suyun kokusunu uzaklardan bile bulma cabasina giriyor. Konuyu acmamdaki asil sebep, kamis ile ne yaparsam yapayim uzak 50 mtnin uzerine cikamiyorum; bu da komik geliyor bana. Aslinda uzuluyorum. Neyse, bugun icerisinde sizleri takip edip katilima devam edecegim. Hepinizi saygi ile selamliyorum, saglicakla kalin.
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Metincim bize kullandığın kamış ve makinadan bahsedersen daha uzağa atabilmen konusunda belki yardımcı olabiliriz...Belki yanlış kamış ve makina kombinasyonuna sahip olduğun için ya da atış tekniğinle ilgili olarak ya da kullandığın kamışa uygun kurşun kullanmadığın için başarılı olamıyor olabilirsin...ama şunu da söylemeliyim...şayet kullandığın kamış 2,70 civarlarında ise 50 mt.lik mesafe normaldir,hatayı kendinde aramamalısın o zaman...Rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur abi,sana katılıyorum.ancak doğru kombinasyonla ve bol pratikle maksimum atış sağlanabilir.ama ben kafaya taktım bir kere.illa ki yapacam şu maket tekne işini, çünki at-çek için düşünüyorum
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Gerçi kıyıdan sinarite at-çek yapan da var değil mi Güveeeen ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne Hakkında Bir Kaç Soru | Mehmet Özarslan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2010 13:02 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |
Bir Soru Da Benden | aserkansatı | ZIPKINLA SUALTI AVI | 8 | 02-12-2005 09:23 |