|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar çok doğru bir konuya bastınız.Geçen yıl derede balık avlıyoruz 5 tane olta attık bekliyoruz.Bir grup balıkçı geldi bana göre değil ırıp la dereyi bir yukardan bir aşağıdan gezdirdiler aldılar bir sürü balık çekip gittiler.Yani bu nesaygısızlık ya ben tutmasam yanımdaki arkadaş kavga çıkaracaktı kim bilir neler olacaktı orda arkadaşım tamam ırıp çek ağ çek pinter at ama orda bir sürü olta balıkçısı var ayıp ya böylelerini kınıyorum ve her kezden bu konuda destek bekliyorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bahtiyar bunlar balıkcı değiller,tamamen şerefsizler,bunları ya jandarmaya şikayet edeceksin veya gücün yeterse güzelce döveceksin.Bu tip insanlar yasak dönemlerde bile avlanma yapıyorlar.Malesef yeterli kontroller yok.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Erol Abi denizlerimizi yazmışsın sağolasın.İç sularımızda avladığımız Tatlısu balıkları içinde bir bilgilendirme yaparsan sevinirim.Lakin ben biliyorum, fakat aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan Sirküleri tam olarak bilmeyenler olabilir.Paylaşımın için ayrıca teşekkürler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör Balıkçılık Kulübü | ahm@ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 03-04-2008 18:49 |
Amatör balıkçılık sertifikası | Eczaci-1 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-04-2007 07:41 |
Amatör Balıkçılık Belgesi ve hakkında Kanun | olympusis | Dökümanlar ve Makaleler | 8 | 29-03-2007 21:41 |
Amatör Balıkçılık İzinleri | Bir Dost | Dökümanlar ve Makaleler | 0 | 07-10-2005 22:46 |