|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kesinlikle katılıyorum ishak abi,erdek kapıdağı yarımadası ve ayvalık yaptım 1000km yol. her köy ,kasabada balık için durdum araştırma,mera aradım yok,yok,moral bozukluğu ile bir gün erken döndüm.bu arada ayvalığa balık için gitmeyi düşünenler hiç heveslenmesin,yazında kısırmış hele kıyıbalıkçılığı hiç yok.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Tüm kış hemen hemen her hafta sonu balığa gittim, pişman mıyım , hayır, e 1-2 rızkımızı da verdi, Allaha şükür, iğdeler korksun benden , çıkıp çıkıp yolucam
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() işte balıkçı adam |
|||
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim maşallah eliniz boş dönmemişsiniz...karagözler gayetde güzel bence...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi kıyı için erken dedin ama ben yinede duramayıp gittim, ancak "balık açısından" haklı olduğun bir kere daha ortaya çıktı..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() melanurların kokusunu aldım resmen be arkadaş böylede resim çekilirmi yahu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Savaş bu resimleri yolluyorsun da milleti dolduruşa getiriyorsun deyilmi??
valla her gören hafta sonunu iple çekecek.. |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() savaş sen bu piknik işinden anlıyorsun kardeş
![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaş ben ne diyim abicim sana...sabah sabah canım balık çekti yahuu....afiyet bal şeker olsun,lop lop et olsun inşallah
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
istanbul kıyıcılar.. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-01-2008 09:43 |
DIKKAT Baska yerde bulamazsiniz.... | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 28-06-2007 14:01 |
Kıyıcılar gözümüz aydın.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 21-04-2007 11:30 |