|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Özgür Allah bağışlasın ufaklıkları...şimdiden rastgele kardeşim...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sağolasın onur..herkese haftasonunda keyifli avlar diliyorum bende..
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Hayır karşılaşmakdık ama bir ara yazışmıştık Akbük konusunda,
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gecikmiş de olsam,4 nisan raporumdan bahsedeyim..ılıca mendireğinde avlandım..öğleye kadar tek bir vuruş olmadı..ama önümde kefaller,sargozlar,karagözler,ve 1 adet çupra show yaptılar..
öğleden sonra altınyunusun arka tarafına geçtim..oradaki küçük iskeleden 4 ad küçük karagöz yakaladım,bir adet porsiyonluk mırmırı da kayalıklara taktırarak bıraktım..mırmır bütün gün iğneye takılı yüzdü durdu..boyu mu geçtiği için girip almaya cesaret edemedim..(yüzme bilmiyorum.. ![]() hepinize saygılarımla..
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Özgürcüm geçmiş olsun kardeşim...kısmet bu sefere değilmiş anlaşılan...ama en azından kurtlarını epeyce dökmüşsündür...az kaldı az...inşallah 15-20 gün içinde kıyı balıkçılığının tadı çıkmaya başlayacak da bu kadar bilenmeye tadını değil acısını çıkarıcaz gibime geliyor...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 21-02-2010 11:23 |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
çeşme kemer avı:) | jellyfish | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 14:14 |
çeşme ,ıldır avı | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-03-2007 18:57 |
Haftasonunda Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 09-12-2006 08:43 |